Aladdin'in filmi Guy Ritchie'ye emanet!

Ersin Kılıç 11.10.2016 - 11:03
Disney ünlü yönetmen ile anlaştı
Disney firması önemli filmlerinin yanı sıra eski klasiklerini de film olarak karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Son olarak Jungle Book ile keyifli bir filme imza atan firma, önümüzdeki yıllarda Güzel ve Çirkin, Aslan Kral gibi klasikleşmiş çizgi filmlerin live action filmleri ile karşımıza çıkacak. İşte bu filmlerden birisinin de Aladdin olacağı açıklandı.

Üstelik 1992 yılında gösterime giren çizgi filmden uyarlanacağı belirtilen bu filmin ünlü yönetmen Guy Ritchie'ye emanet edildiği de açıklandı. Açıkçası işin arkasında Guy Ritchie ve Aladdin gibi masalsı bir atmosfer olunca ortaya çıkacak olan filmi şimdiden büyük bir merakla beklediğimi söylemem gerekiyor.

John August tarafından senaryosu kaleme alınacak olan filmde az da olsa müzikal noktaların olabileceği de belirtilmiş. Daha önce Snatch, The Man from UNCLE, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla ve Sherlock Holmes (2011) gibi filmlere imza atan Guy Ritchie'nin yöneteceği Aladdin filminin gösterim tarihi ise henüz belli değil.

Aladdin'in filmi Guy Ritchie'ye emanet!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2016 12:26
Guy Ritchie'nin Snatch filmide harikaydı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aladdin'in filmi Guy Ritchie'ye emanet!
İlginizi Çekebilir