Alan Wake 2 Ön Yükleme Zamanı

Tunay Şahin 25.10.2023 - 12:29
Alan Wake 2"nin lansmanına az bir süre kaldı. Remedy Entertainment, oyuncuların ne zaman ve hangi boyutta ön yüklemelerini yapabileceklerini duyurdu.

Oyuncular, Alan Wake 2'nin PC ve konsollara ne zaman geleceğini merakla bekliyor. Ancak artık Remedy Entertainment'in paylaştığı bilgilere göre, ön yükleme tarihlerini ve gereken depolama alanını bilmekteler. 27 Ekim'de gerçekleşecek lansman öncesi, oyunun PlayStation 5 ve Xbox'ta ne zaman ön yüklenebileceği, PC ve konsollar için gerekli dosya boyutları da açıklandı.

Alan Wake 2 Ön Yükleme Bilgileri ve Dosya Boyutları Belli Oldu

Alan Wake 2, The Game Awards 2021'de tanıtıldığında, Remedy'nin bu ikonik korku oyununa nasıl bir devam getireceği konusundaki söylentilere son verdi. İlk oyun, geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen, Remedy'nin diğer başarılı serisi "Max Payne" kadar popüler olmamıştı. Ancak, Alan Wake serisi, ışık tabanlı oynanışı ve derin hikayesiyle kendi nişinde büyük bir ilgi gördü.

İlginizi Çekebilir: Alan Wake 2 Sistem Gereksinimleri

Oyuncuların heyecanla beklediği "Alan Wake 2"nin ön yüklemesinin ne zaman başlayacağını GameSpot ilk olarak duyurdu. Remedy'ye göre, PlayStation ve Xbox kullanıcıları, oyunu TSi 25 Ekim saat 7:00'dan itibaren ön yükleme fırsatına sahip olacaklar. PC oyuncuları için ne yazık ki Epic Games Store'da ne zaman ön yükleme yapabilecekleri henüz belirtilmedi.

Alan Wake 2 Ön Yükleme Bilgileri ve Dosya Boyutları Belli Oldu

Remedy, "Alan Wake 2"nin ne kadar depolama alanı kaplayacağını da belirtti. Oyunun PC versiyonu 86GB, PlayStation 5 için 85GB ve Xbox Series X/S için ise 82GB yer kaplayacak. Oyunun sunduğu grafiksel zenginlik düşünüldüğünde, bu dosya boyutları pek de şaşırtıcı değil.

On yılı aşkın bir süredir oyunu bekleyen hayranlar, nihayet baş karakterin dünyasına dönmek için gün sayıyor. Ön yükleme sürecinin, oyunculara bu bekleyişi bir nebze olsun hafifleteceğini umuyoruz.

Alan Wake 2, 27 Ekim 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformları için raflardaki yerini alacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2023 20:32
PC yazma arkadaşım, bu oyun PC platformunda Epic Games'e özel oyun. Diyelim ki şimdi benim Epic Games hesabım yok ya da kullanmıyorum, kullanmak istemiyorum, oyunlarımı Steam üzerinden alıyorum, eğer PC platformundaysa bu oyunu oynayabileceğim öyle değil mi? Cevabın evetse PC yazmakta haklısın.
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2023 16:05
16:25 Kimin ne yazdığını bilmediği apaçık belli oluyor. Bu yazdığınla cehaletinin nirvanasında olduğunu gösteren sensin. Kendi kafanda kuruyorsun, ben yazmışım gibi yansıtıyorsun. Konuyu bir yere getirmedim, ne yazdıysam o anlama geliyor. Senin gibi birinin bana, bu ne saçma yorum yazması çok doğal.
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2023 16:25
sen daha ne yazdigini bilmeden ahkam kesmeye kalkiyorsun."ben oyunlarimi steamden aliyorum, steam'de yoksa pc'de yoktur demektir"e getirmissin konuyu. sen gozunu actin steam'i gordun heralde, steam'den once pc'de oyun oynanmiyo saniyorsun galiba. yas kucuk galiba ama dil pabuc kadar cahillige ragmen
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2023 15:04
00:33 Saçma mı? Tekrar oku. Anlayana kadar oku. Bir daha da bana bilinçaltı motor fonksiyonların tarafından üretilmiş gereksiz yorumlar yazma. Ellerin haricinde, biraz da kafanın içindeki şeyi kullan. Yorumumda, PC demek Steam demektir yazmıyor. Half-Life 3 için de, PC yerine Steam yazılmalı.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2023 00:33
bu ne sacma bi yorum. pc demek steam demek degil, pc demek windows demek. epic games, remedy'i satin aldi ve bu oyunu yapmalari icin gerekli finansmani onlar sagladi. bugun half-life 3 ciksa nasil ki epic games'de satilmaz ise alan wake 2'nin de steam'de satilmamasi cok normal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake 2 Ön Yükleme Zamanı
İlginizi Çekebilir