Alan Wake 2 oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 9.06.2023 - 00:13
Sony'nin düzenlediği sunumda fragmanı ile karşımıza çıkan Alan Wake 2 oynanış videosu ile Summer Game Fest'e damga vuran yapımlardan biri oldu.

Remedy firmasının uzun süredir geliştirdiği ve son olarak Sony'nin düzenlediği State of Play sunumunda karşımıza çıkan Alan Wake 2 oynanış videosu ile bu sefer de  Summer Game Fest'e damga vuran yapımlardan biri oldu. Oyun için üç dakikayı aşan yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Alan Wake 2 oynanış videosu yayınlandı

Alan Wake 2 oynanış videosu

Firmanın yöneticisi olan Sam Lake'ın sahneye çıkarak oyun hakkında bilgiler verdiği sunumda oyunun görsel gücünün de ne kadar iyi olduğu dikkat çekti diyebiliriz. Bu oynanış videosunda ise oyundaki yönlendirebileceğimiz iki karakterden biri olan Saga Anderson'a odaklanıldığını görüyoruz.

Bir FBI ajanı olan Anderson, ritüel cinayetleri çözmek üzere görevlendirilen ve bu nedenle Bright Falls'a araştırmaya gelen bir karakter portresi çizecek. Oyuna adını veren Alan Wake'in hikayesine devam edeceğimiz oyun ayrıca farklı bir karakteri yönlendirecek olmamız açısından da hikayeyi farklı bir açıdan görmemizi sağlayacak.

17 Ekim'de PC dışında konsollar için de çıkacak olan oyunun yayınlanan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Remedy ayrıca oyunun fiyatını korumak amacıyla tek bir sürümle piyasaya çıkacağını da duyurdu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2023 16:42
John Wick ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 9.06.2023 19:21
Oyun tam benlik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake 2 oynanış videosu
İlginizi Çekebilir