Alan Wake, Control'ün yeni ek paketinde ortaya çıktı

Ersin Kılıç 7.08.2020 - 13:06
Dün akşam düzenlenen State of Play sunumunda gösterilen ve Control AWE içeriği için yayınlanan videodaki karakterin Alan Wake olduğu açıklandı.

Alan Wake, Control oyununun ikinci genişleme paketi olan AWE ile geri dönüyor. Dün akşam Sony bildiğiniz gibi yeni bir State of Play sunumu düzenledi. Firmanın 1.parti ve Playstation 5 duyurularından ziyade diğer firmaların oyunlarına ve bağımsız yapımlara odaklanan sunumda yer alan bir diğer oyun da Control oldu. 

Alan Wake, Control'ün yeni ek paketinde ortaya çıktı

Control, geçtiğimiz yılın en farklı ve dikkat çekici yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Oyun için geçtiğimiz aylarda çıkan Control Foundation içeriğinde Oldest House’un  tarihine göz atma şansı yakalamıştık. Yapım ekibi Remedy, oyunun 2. genişleme paketi AWE için daha iddialı konuşmuş ve hikaye adına önemli detayların paylaşılacağını açıklamıştı. Anlaşılan bu önemli detaylardan birisi de Alan Wake olacak.

Control AWE içeriği için yayınlanan videonun sonunda gözüken karakterin Alan Wake olduğu belirtildi. Karakterin hikayeye nasıl dahil olacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat daha önce oyun içerisinde bulunan bazı detaylarda Control ve Alan Wake oyunlarının aynı evrende geçtiğini öğrenmiştik. Oyun içerisinde gözüken Bright Falls AWE -35 isimli dosyalarda Alan Wake hikayesine dair detaylar paylaşılmış, hatta karakterin ismi direk olarak bu belgelerde yer almıştı. Sonrasında ise zaten Remedy, AWE içeriği ile bu bağlantının daha da kuvvetleneceğini açıklamıştı. Zaten oyunun bu genişleme paketi için yayınlanan logoya baktığımızda da Alan Wake izlerini direk olarak görebiliyoruz.

Control AWE içeriği oyuncuları The Oldest House'un terk edilen ve yıllardır açılmayan Investigations Sector bölgesine götürecek. İçeriğin 27 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkacağını da hatırlatalım.

Alan Wake, Control'ün yeni ek paketinde ortaya çıktı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2020 16:53
Özledik be, vurduğun gol olsun remedy baba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake, Control'ün yeni ek paketinde ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir