Alan Wake PC'nin kutusu ve Limited Edition detayları

Murat Halilbeyoğlu 9.02.2012 - 14:08
Bir de oyunun grafiksel özellikleri
Alan Wake'in PC versiyonunu eski tarzda etten kemikten (ya da kartondan plastikten) bir kutu ile almak isteyenlere müjdeli bir haberimiz var. Oyunun dağıtımcısı Nordic Games'e göre oyunun kutulu versiyonu Avrupa'da 2 Mart'ta dijital versiyonu ile birlikte sunulacak.

Öte yandan sadece bir kutu oyunu almak istemeyenler için oyunun bir de Limited Edition versiyonu detaylandırıldı. Oyunun iki DLC'sinin yanında oyunun soundtrack'i, posta kartları, bir kitapçığı, posteri, çıkartması ve bir adet bonus CD'si bulunacak. Bunların yanında kutunun içinde bir de Alan Wake Dosyaları adlı bir kitap çıkacak. Ayrıca Limited Edition'daki oyun diskinde geliştiricilerin anlatımıyla oynanabilen bölümler de olancak. Bu şekilde bir bölümü oynarken oyunun geliştiricileri sizlere bu bölümde neyi amaçladıklarını, bölümü nasıl tasarladıklarını ve bazı mücadelelerle nasıl başa çıkacağınızı anlatacaklar.

Son olarak Alan Wake PC'nin preview'ına ulaşan PCGames Hardware'in oyundaki grafik ayarlarını gösteren bir de resmi bulunuyor. Buradan gördüğümüz kadarı ile oyunda detaylı bir grafik ayarı bulunacak.

Alan Wake PC'nin kutusu ve Limited Edition detayları
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake PC'nin kutusu ve Limited Edition detayları
İlginizi Çekebilir