Nintendo Switch için Alan Wake Remastered çıkış tarihi

Emir Özkayalar 13.05.2022 - 18:06
Geçtiğimiz günlerde ünlü markalarının 12. yıl dönümünü paylaştıkları bir video ile kutlayan Remedy ekibi, Nintendo Switch için Alan Wake Remastered çıkış tarihini açıkladı.

2010 senesinde ilk çıkışını gerçekleştiren Alan Wake, büyük kitlelerce beğenilmişti. O günden beri akıllarda olan ve kültleşen seri, Remastered haliyle 2021 senesinde küllerinden yeniden doğdu. Alan Wake Remastered dokuzuncu nesil konsollara ve PC’ye de çıktı. Geçen yıl Ekim ayında yayınlanan yapım, PC için yalnızca Epic Game Store’da yayınlandı.

Nintendo Switch için Alan Wake Remastered çıkış tarihi ne zaman?

Yeniden yapımlara olarak örnek gösterilebilecek bir işe imza atan geliştirici ekip Remedy, oyunun Nintendo Switch’e ne zaman çıkacağı konusunda uzun süre sessizliğini korudu. Nihayet Switch sahiplerini sevindirecek haber geldi. Firma, Nintendo Switch için Alan Wake Remastered çıkış tarihi olarak bu senenin içini işaret etti.

Nintendo Switch Alan Wake Remastered çıkış tarihi

Remedy, orijinal oyununun 12. yıl dönümü öncesinde resmi Youtube kanalında paylaştığı bir video ile Alan Wake Remastered’ın Nintendo Switch’e geldiği müjdesini verdi. Geliştirici ekip, bu yıl sonbaharda Nintendo Switch’e geleceği söylenen Alan Wake Remastered için tam olarak bir tarih vermekten kaçınıyor. Switch kullanıcılarını sevindirecek bir başka haberse, Alan Wake Remastered’ın Cloud Gaming ile değil yerel olarak çalışacağı. Metacritic puanı hiç fena olmayan yapımın, Nintendo Switch'te nasıl bir puan alacağı merak konusu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake Remastered çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir