Alan Wake Remastered videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 9.09.2021 - 23:24
Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Alan Wake Remastered sürümünün ilk videosu Playstation Showcase sunumunda geldi.

Uzun süren dedikoduların ardından geçtiğimiz günlerde resmi duyurusuna kavuşan Alan Wake Remastered için ilk video yayınlandı. Oyunun bu videosu geçtiğimiz dakikalarda başlayan Playstation Showcase sunumunda geldi.

Alan Wake Remastered duyuruldu

Gizemli hikayesi ile bir dönemin en popüler oyunlarından biri olan Alan Wake Remastered sürümü ile bildiğiniz gibi  bu sefer Playstation konsollarına da gelecek. Sunumda tabi ki Playstation sürümleri üzerine durulsa da oyunun çıkacağı platformlar PC, PS5, Xbox Series X, PS4 ve Xbox One olarak açıklanmıştı. PC sürümünün ise özel anlaşma sebebi ile sadece Epic Games Store üzerinden yayınlanacağı belirtilmişti. yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Alan Wake hakkında

Çok satan kitap yazarı olan Alan Wake'in karısı tatilde kaybolur, karısını araması onun bile hiç yazmadığı şekilde gerilimli bir hal alır. Kötü bir varlık küçük bir kasaba olan Bright Falls'a gelir, Wake aklını yitirmenin eşiğinde bu gizemi çözmeye ve sevdiğini kurtarmaya çalışır. Bir TV dizisi tarzında sunulan Alan Wake sürükleyici hikaye anlatımı ve heyecanlı aksiyon sahneleri ile sizi etkiler, oyuncular oyunda ilerledikçe gizem artar, inanılmaz olaylarla yüzleşirler, başdöndüren hikaye ve olaylar yaşarlar. Sadece hafif dövüş tekniklerinde ustalaşarak karanlığın içinde ilerlerler.

Alan Wake Remastered videosu yayınlandı

Bir aksiyon oyunu bedeni ile bir psikolojik gerilim zihninde olan Alan Wake’in yoğun atmosferi, derin ve çok konulu hikayesi ve son derece gergin mücadele dizileri ile eğlenceli ve orijinal bir oyun deneyimi sağlar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2021 08:55
İkinci oyun gelse keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2021 06:00
Alan Wake karakteri sanki onu canlandıran aktöre biraz daha mı benzemiş? Modelde bir değişiklik farkettiniz mi yoksa bana mı öyle geldi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2021 01:03
Ayrıca Türkçe altyazı seçeneği de eklenmiş olarak gelecek bu beni ayrıca sevindirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake Remastered videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir