Alec Baldwin, Joker filminde oynamayacağını resmen açıkladı

Ersin Kılıç 30.08.2018 - 11:21
Peki ama neden?

Hafta başında ortaya çıkan bir haberde deneyimli oyuncu Alec Baldwin'in Joker filminin kadrosuna katıldığı açıklanmıştı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre deneyimli oyuncu filmde Bruce Wayne'in (Batman) babası olan Thomas Wayne rolünü üstlenecekti. Yine aynı haberde tıpkı çizgi romanda olduğu gibi Thomas Wayne'in oldukça başarılı bir iş adamı portresi çizeceği ama aynı zamanda da 80'li yılların Donald Trump'ına benzeyeceği de belirtilmişti. İşte bu haberden sonra bir açıklama da Alec Baldwin'den geldi ve ünlü oyuncu dedikodulara son noktayı koydu.

Alec Baldwin, Joker filminde yer almayacak

Kendi Twitter adresinden bir açıklama yapan Alec Baldwin, bu projede kesinlikle yer almadığını üzerine basa basa duyurdu. Aktörün bu tutumunun oynayacağı karakterin Trump'a benzetilmesinden dolayı olabileceği de konuşuluyor. Gelen bu açıklamadan sonra USA Today gazetesi ise konunun sebebini araştırmış ve uymayan tarihler olduğunu belirtmiş. Yani tam sebep belli olmasa da oyuncu programının ve film çekim tarihlerinin de uyuşmadığı belirtilmiş.

Jaoquin Phoenix'i Joker rolü ile izleyeceğimiz filmde ayrıca Robert De Niro, Zazzie Beetz ve Marc Maron gibi önemli oyuncular da yer alıyor. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde çekimlerine başlanacak olan Joker filmi 4 Ekim 2019'da gösterime girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alec Baldwin, Joker filminde oynamayacağını resmen açıkladı
İlginizi Çekebilir