Alfawise HTV-777 Gece Lambası Adaptörü inceleme

Furkan Güler 12.09.2018 - 17:09
Gece lambası ve şarj aleti bir arada.

Ev elektroniğinin yanında kişisel elektronik ürünleri tarafında da büyüme gösteren Alfawise, ortaya koyduğu çözümler sayesinde hayatımızı kolaylaştırıyor. Günlük hayatta görmezden geldiğimiz ancak detaylarda gizli olan bu çözümlere ek olarak Alfawise mühendisleri, Alfawise HTV - 777 gece lambası adaptörünü piyasaya sürdüler. Gece lambası ihtiyacımızın yanında, gece lambasının işgal ettiği prizlerden telefonlarımızı şarj etmemize de imkan veren bu adaptör, evinizin tabiri caiz ise demirbaş eşyası konumunda yer alacak.

Alfawise HTV-777 Gece Lambası Adaptörü inceleme

Alfawise HTV-777 Gece Lambası Adaptörü

Tasarımsal olarak yuvarlak hatlara sahip olan ürünün dış yüzeyi sert plastik ile kaplanmış. Giriş voltajı tercihinize göre 110 - 240V 50 / 60Hz olarak değiştirilen ürünün çıkış gerilimi 5v olarak ayarlanmış. İki adet USB porta sahip olan Alfawise HTV - 777, telefonlarınız ve tabletlerinizi hızlıca şarj etme sözü veriyor. Aynı zamanda ışık sensörü de bulunduran ürün, böylelikle gündüzleri boşu boşuna yanmak yerine tasarruf sağlayabilmekte.

Yedi adet led ışık bulunduran Alfawise HTV - 777, sona geldiğimizde gece lambası ihtiyacının yanında telefonlarınızı şarj etme sıkıntınızı da kolaylıkla giderecek bir ürün olmuş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alfawise HTV-777 Gece Lambası Adaptörü
İlginizi Çekebilir