Ali Koç: Dünya kulüplerinin yer alacağı eSpor ligi kurulmak üzere

Hakan Hervenik 19.02.2018 - 16:20
Ali Koç'tan eSpor'da büyük bir adım.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkan adaylarından Ali Koç, yaptığı bir toplantıda 1907 Fenerbahçe Espor'un geleceğinden de bahsetti. Playerbros'un haberine göre şu anda 1907 Fenerbahçe Derneği'ne bağlı olarak faaliyetini sürdüren 1907 Fenerbahçe Espor'un, başkan seçildiği takdirde Fenerbahçe Spor Kulübüne taşıyacağını belirten Ali Koç, şu açıklamayı yaptı:

Ali Koç: Dünya kulüplerinin yer alacağı eSpor ligi kurulacak

"Barcelona’da yatırımcılarla görüştük. Futbol kulüpleri de bu sektöre girmek istiyor. Fakat futbol takımları rastgele mesela Samsun’un bir takımıyla oynamak istemiyor. Bu sektöre giren futbol kulüplerinin oynadıkları ligler ve karşılaştığı takımların çoğu ya özel girişimler ya da şirketlerin yapılanması. Sadece ve sadece futbol kulüplerine has gerçekleşecek olan bir lig kurulmak üzere. Fenerbahçe olarak bir şekilde o lige girmemiz lazım. Espor'da çok büyük bir gelecek var."

Avrupa ve Dünya genelinde kurulacak olan bu ligde Dünya devi kulüplerin yer alacağı belirtilmekte. Fenerbahçe'nin de bu sektöre hızlı ve aktif bir şekilde girmesi gerektiğini söyleyen Ali Koç, eSpor'da büyük bir gelecek görüyor. Bakalım, Ali Koç başkan seçildiği takdirde eSpor'da nasıl değişiklikler yapacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2018 17:45
sen daha dandik tr liginde başarını koru sonra gıdersın oraya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ali Koç: Dünya kulüplerinin yer alacağı eSpor ligi kurulmak üzere
İlginizi Çekebilir