Alice: Madness Returns ile çifte çılgınlık!

Merlinin Kazanı 20.04.2011 - 18:57
Bir alana bir de bedava
17 Haziran’da Alice: Madness Returns ile birlikte ücretsiz indirilebilecek American McGEE’s Alice sayesinde çifte çılgınlık yaşayabilirsiniz…
 
Tavşanın yuvasına girin! Alice hayranları çift gördüklerini sanabilirler, ama bu ne Tweedle Dee ne de Tweedle Dum değil; bu American McGee’den çifte Alice çılgınlığı…

EA bugün, 17 Haziran’da piyasaya çıkacak olan Alice: Madness Returns’ün (Playstation 3 ve Xbox 360 formatlarında) kült bir klasik olan American McGee’s Alice oyununa ücretsiz sahip olmak için gereken “Online Pass” kod ile birlikte dağıtılacağını duyurdu. Bu indirilebilir içerik, bir PC klasiği olan oyunun Xbox 360® ve PlayStation®3 eğlence sistemlerinde ilk kez tecrübe edilmesini sağlayacak. Bu iki oyun sayesinde oyuncular, Alice Harikalar Diyarında hikayesinin American McGee adaptasyonunun iki karanlık bölümünü birden tecrübe edebilecekler.
 
Alice: Madness Returns, 2000 yılında PC’lerde hit olan American McGee’s Alice’in devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Alice Harikalar Diyarında hikayesinin karanlık bir adaptasyonu olan Alice: Madness Returns, artık olgunlaşmış Alice’in geçmişine ait sırları açığa çıkarmak için Harikalar Diyarına geri dönüşünü ve küçüklüğünde kendisine sığınak olan bu yerin nasıl da sinsi bir kabusu dönüştüğünü keşfetmesinin hikayesi. Çılgınlık, hem Alice’I hem de Harikalar Diyarını tehdit ederken Alice, kendisine bahşedilen güçler ve yetenekler sayesinde yoluna çıkan tüm düşmanlarla savaşmak zorunda. Orijinal oyunla aynı vizyonla hazırlanmış olan Alice: Madness Returns, tamamen yenilenmiş görselleri, hikayesi ve oyun tasarımıyla oyuncuları, zengin dünyasını keşfetmeye ve şeytani yaratıklarla epik mücadelelere girişmeye davet ediyor.

Alice: Madness Returns, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC formatları  için piyasaya çıkacak.  Alice: Madness Returns hakkında daha fazla bilgi almak için https://AliceMadnessReturns.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
* American McGee’s Alice’i oynamak için konsolunuzda Alice: Madness Returns diskinin bulunması gerekir.
 
-Basın Bülteni
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 10:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alice: Madness Returns ile çifte çılgınlık!
İlginizi Çekebilir