Alice: Madness Returns Steam mağazasında tekrardan satışta

Talha Ramazan Yüzmeç 22.06.2022 - 12:42
2016 yılında satıştan kaldırılan Alice: Madness Returns Steam mağazasına geri döndü. Bu gelişme ile oyunun hayranları şaşkınlığa uğramış gözüküyor.

Her oyun sektörde dalgalar yaratamaz ve geniş bir kitleye ulaşamaz, ancak bu bazı oyunların hayran kitlesinin olmasını engellemez.  Bu oyunlardan biri olan Alice: Madness Returns Steam mağazasından 2016 yılında da olduğu kaldırıldı.

Alice: Madness Returns Steam mağazasına geri döndü

Oyun, çevrimiçi dağıtım platformundan uyarı yapılmadan kaldırıldı. Bu da hayranlarının kafasını baya karıştırmıştı. American McGee'nin Alice ve Alice: Madness Returns filminin yaratıcısı olan McGee, Twitter'da sorunun birinin yanlış düğmeye basmasından kaynaklandığını öne sürmüştü.

Daha sonra ekibinin bir üyesinin Steam Destek'e her şeyi kapatması talimatını verdiğini açıkladı. Bu sorun, ekip üyesinin Alice: Madness Returns gibi oyunların McGee'nin yeni şirketi Mysterious Inc.'e taşındığını düşünmesinden kaynaklanıyor.

Alice: Madness, bir kez daha platformdan sessizce çıkarıldıktan sonra kısa sürede geri dönmüştü. Ancak selefi American McGee's Alice, Steam'de hala mevcut değil. Madness Returns oyununun aksine orijinal oyun Steam'de hiçbir zaman satın alınamadı ve alınabileceği pek olası görünmüyor. Ancak bugün belli olan yeni bir gelişme ile Alice: Madness Returns bir kez daha Steam'e geri döndüğü onaylandı ama oyunun kaldırılmasıyla ilgili bir tatmin edici bir açıklama yapılmadı. Bugünden itibaren Alice: Madness Returns PC, PS3, and Xbox 360 platformlarında tekrardan oynanabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alice: Madness Returns Steam mağazasında tekrardan satışta
İlginizi Çekebilir