Alice: Madness Returns Steam satışı durduruldu

Atıf Doğan Özcan 20.06.2022 - 14:57
Sorunlardan dolayı beş sene önce Steam mağazasından kaldırılan ve geçtiğimiz Şubat ayında geri dönen yapım Alice: Madness Returns bir kez daha kaldırıldı.

Alice: Madness Returns bir kez daha Steam üzerinden kaldırıldı. Fakat bu sefer çok fazla sürmeyecek gibi görünüyor. Daha önce kaldırıldığında tam beş sene askıda bekleyen oyun bu defa daha hızlı geri gelecek.

Alice: Madness Returns bir kez daha Steam’den kaldırıldı

Yapım 2011 yılında piyasaya çıktıktan beş sene sonra yani 2016 yılında, yaşadığı bazı teknik sorunlar nedeniyle Steam mağazasından kaldırılmıştı. Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde yapım tekrardan geri gelmiş ve Alice: Madness Returns Steam üzerindeki yerini tekrardan almıştı. Fakat bu geri dönüş çok sürmedi ve geçtiğimiz saatlerde yapım bir kez daha satıştan sessiz bir şekilde kaldırıldı. Sayfaya girdiğiniz zaman ise yayıncının talebi doğrultusunda, satışının durdurulduğu belirtiliyor.

Oyunun hayranları, kaldırılma işleminde yapımcıyı suçlasalar da bu sefer konunun asıl suçlusu Spicy Horse Games firması tarafından geliştirilen aksiyon-rol yapma oyunu olan Akaneiro: Demon Hunters olduğu söylenmekte. Amerian McGee tarafından resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda bozuk olan Akaneiro: Demon Hunters, Steam üzerinden kaldırılmaya çalışılırken diğer tüm Spicy Horse Games oyunları da kaldırılmış. Hatanın düzeltilmesi için Steam destek kısmına ulaşıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Alice: Madness Returns Steam satışı durduruldu

Alice: Madness Returns çok fazla beklemeden Steam’de tekrardan satışa çıkacaktır ama eğer bu beklemeyi çok sevmediyseniz oyun şu an da EA Play üzerinden Game Pass ve Origin kütüphanesinde yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 00:30
İlginç ve güzel bir oyundu zamanında tabi .
8 yıl önce bitirmiştim anılarım depreşti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alice: Madness Returns Steam satışı durduruldu
İlginizi Çekebilir