Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Alien: Isolation aslında TPS olacakmış

Oyunun TPS halinin videosu ortaya çıktı

Alien: Isolation aslında TPS olacakmış
Son yıllarda ortaya çıkan en kaliteli AAA korku oyunlarından biri olan Alien: Isolation'ın aslında TPS olarak geliştirildiği, daha sonra FPS'ye geçirildiği ortaya çıktı. GDC 2015'te gösterilen video ile TPS modunun oyuna gerçekten uymuş gözüküyor.

Alien: Isolation'ın yaratıcı yönetmeni Alistair Hope'un GameInformer'a yaptığı açıklamada; " Oyunun FPS ve TPS modu arasındaki fark gerçekten inanılmaz. TPS modu tıpkı bir Alien oyunu gibi hissetiriyor, ki bu iyi birşey. Ama FPS modu aynı bir Alien gibi hissettiriyor," dedi.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

İyiki tps olmamış. Tps ni kamera açıları ve açı değişimleri böyle bir oyun için berbat olur. Dar alanda hiç çekilmezdi. İyi ki Fps olmuş ki bizlerde zevkle ve korkuyla oynayabildik.

0 puan
MO
MK Okuru

fps'de kendini olayın içinde daha çok hissediyorsun, sanki alien seni yakalayacakmış gibi ama tps de alien kızı yakalayacakmış gibi hissediyorsun, çok büyük fark bu bence ve fps olması çok yerinde bir karar olmuş,hatta tps ve fps arasında geçiş yapabilme seçeneği koysaydılar tadından yenmezdi ozaman

0 puan
MO
MK Okuru

Bence FPS de hoş duruyor.

0 puan
MO
MK Okuru

TPS hali daha güzelmiş yahu keşke böyle bir seçenek olsaydı ya da update le falan getirseler bu modu.

0 puan
MO
MK Okuru

seçme hakkımız olsaydı daha mantıklı olurdu bence

0 puan
MO
MK Okuru

Muhtemelen Dead space kokmasın diye FPS ye yöneldiler..Çünkü bu alanda Dead space 1 numara..RİSK.Akıllıca bir seçim.Oyun harika bu arada.

0 puan