Creative Assembly'nin yeni bir oyun üzerinde çalıştığı belli oldu

Furkan Güler 27.11.2017 - 10:47
Yeni oyunun ne olduğu merak konusu oldu.

Alien: Isolation ile birlikte oyuncuların karşısında güzel bir korku yapımı ile çıkan Creative Assembly'nin yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Son olarak Total War: Warhammer 2 projesi üzerinde çalışmalarına devam eden firma, sitelerinin kariyer sayfalarında yeni bir oyun için teknik tasarımcı, sistem tasarımcısı ve kıdemlı oyun tasarımcısı işlerine yönelik iş ilanı açtı. Oyunun nasıl bir yapıda olacağını bilmiyoruz fakat ortaya konulacak olan yeni oyunun bir strateji oyunu olmadığı oldukça aşikar durumda. Çünkü iş ilanlarının detaylarında, silahlar, hareket etme, yetenekler, cihazlar üzerinde tecrübesi olan elemanlar arandığı yazıyor. 

Alien: Isolation'ın geliştiricisi yeni bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor olabilir

Bazı oyunculara göre geliştiriciler, yeni bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun nasıl bir yapıda olduğu önümüzdeki Gamescom ve E3 fuarlarının bir tanesinde ortaya çıkacaktır. Diğer bir yandan firmanın 2018 yılınca çıkaracağı yeni bir Total War oyunu daha olacağını belirtelim. Total War Saga: Thrones of Britannia adını alan oyun, İskandinav topraklarına geçecek. Son olarak firma halen yeni bir Medieval serisine ait bir duyuru yapmadı. Bazı oyuncu halen üçüncü Medieval oyununun geleceğinden umutlu durumda.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
serhat65
serhat65 29.12.2017 14:05
sen bırak başka oyunu Creative Assembly' yap su oyunun 2 sını yapay zekası cok güzeldi bu oyunun diken üstünde bitirdim vallahi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2017 13:02
alien iso 2 olsa nefis olur be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alien: Isolation'ın geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir