Allods Online’da heyecan verici bir güncelleme!

Merlinin Kazanı 17.08.2012 - 15:17
Yepyeni özellik ve değişimlerle Yeni Ufuklar güncellemesi
Mail.Ru Games, MMO dünyasına yepyeni bir soluk kazandıran Allods Online’a getirdiği Yeni Ufuklar güncellemesiyle hayranlarını heyecan verici bir oyun içeriği ile karşılamaya hazırlanıyor. Taraf değiştirme sistemiyle oyuncular geliştirdikleri karakterlerini kaybetmeden karşıt tarafa geçebilecekler, Akıncılar ile zindanlar ve astral adalarda parti bulmakla uğraşmayıp tek başlarına savaşabilecekler, Ticari Savaş’la Astral’da mal taşıyıp para kazanabilecek, isterlerse korsanlık yapıp düşman gemilerinin mallarına el koyabilecekler. Bu ve bunun gibi birçok yeniliğin  yanı sıra Yeni Ufuklar güncellemesi Mistik sınıfında da kapsamlı değişiklikler sunuyor.

Allods Online’da heyecan verici bir güncelleme!
Tek kişilik ordu
Yeni Ufuklar güncellemesiyle Allods Online’a eklenen Akıncılar sistemiyle oyuncular, savaş zindanları ve astral allodlarda çağırabilecekleri 5 bot ile savaşı daha kolay hale getirebilecekler. 8 seviyeden itibaren otomatik olarak elde edilen Akıncı çağırma yeteneğiyle oyuncular savaş zindanları ve astral adalarda Panzer, Jiletçi, Doktor, Nişancı, Psiko ve Büyücü olmak üzere 6 farklı akıncı türünden beşini çağırabilecekler.

Karşı tarafa geçiş
Taraf değiştirme imkanı sayesinde oyuncular geliştirdikleri karakterlerini bırakmadan karşıt tarafa geçip oyuna orada devam edebilecekler. Özel bir nesne sayesinde kolaylıkla gerçekleştirilebilen Taraf değiştirme işlemi taraflar arasındaki oyuncu sayısı dengesine bağlı olarak sistem tarafından otomatik olarak sunulan bir özellik.

Allods Online’da heyecan verici bir güncelleme!
İster ticaret yap ister korsanlık
Allods Online’ı ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri olan Astral, Yeni Ufuklar güncellemesiyle yeni bir özelliğe daha kavuşuyor. Gemilerle dolaşılabilen Astral’da ticaret noktaları arasında mal alıp satma üzerine kurulu bu etkinliği heyecanlı kılan şey yalnızca ticaretten elde edilen gelir değil, ticaret esnasında ticari bölgelerin yanı sıra düşman gemilerini ele geçirip mallarına el koymakta bu etkinliğe eşsiz bir zorluk ve keyif katıyor.  

Bunların yanı sıra sayısız küçük yenilik ve değişiklik içeren Yeni Ufuklar güncellemesi 16. Ağustos 2012, Perşembe günü Allods Online sunucularına yüklenecek. Güncelleme için hazırlanan iki fragmanı aşağıdaki adreslerden izleyebilirsiniz:

-Basın Bülteni



Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Allods Online’da heyecan verici bir güncelleme!
İlginizi Çekebilir