Allods Online Avrupa Şampiyonası’nda!

Merlinin Kazanı 7.06.2012 - 14:59
Milli takım olmasa da!
Milli Takımımızın katılma şansını son anda kaçırdığı büyük futbol şöleni Avrupa Şampiyonası başlamak üzere. Her köşede bu uluslararası etkinliğin heyecanı hakim. Ülkemizin katılmadığı bu spor etkinliğinde Allods Online oyuncuları yapılan anket neticesinde Sarnaut aleminin destekleyeceği takımı belirleyecek.

Şampiyona başlıyor, kimi destekliyoruz?

bit.ly/AllodsSampiyona adresinden ulaşılabilecek forum konusunda Allods Online oyuncuları toplu olarak hangi takımı desteklediklerini seçiyorlar. 7 Haziran 2012, Perşembe günü akşamı anket kapatılıp çıkan sonuca göre Sarnaut aleminin topyekün desteklediği takım belirlenecek.

Allods Online Avrupa Şampiyonası’nda!
Hem destekle hem kazan

Anket sonucuna göre çıkan takımın kazandığı her maçı takip eden iş günü saat 14:00’dan başlayarak 12 saat boyunca kristal fiyatlarında %10 indirim yapılacak. Avrupa Şampiyonası heyecanına heyecan katan bu etkinlikle Allods Online oyuncuları hem heyecanı doruklarda yaşayacak hem de seçtikleri takımın başarısıyla kazançlı çıkacaklar.

Sonuç önemli

8 Mayıs 2012 Cuma günü bir haberle duyurulacak anket sonucu bu açıdan önemli. Futbol bilgisine güvenen, şampiyon olacak takımdan emin olan savaşçıları forumdaki ankete katılmaya davet ediyoruz.  
Hem Avrupa Şampiyonası’nı doyasıya yaşamak hem de Türkçe seslendirmeli Allods Online hakkında daha fazla bilgi için allodstr.com adresine bakabilirsiniz.

Basın bültenidir.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Allods Online Avrupa Şampiyonası’nda!
İlginizi Çekebilir