Allods Online baştan aşağı yenileniyor!

Merlinin Kazanı 27.07.2011 - 19:15
Son sözü silahlar söyleyecek!
Çıktığı günden beri Türk online oyun alemini çalkalayan ilk ve tek Türkçe seslendirmeli MMORPG Allods Online oyuncularına muhteşem bir müjdemiz var! Yepyeni, sürükleyici ve içinde birçok yeni özellik barındıran „Liderlerin Öfkesi“ güncellemesi 28.07.2011 Perşembe günü sunucularımıza yüklenecek.

Bu güncelleme birçok yeni özelliği içinde barındırdığı gibi, oyuncularımızın talepleri doğrultusunda yapılan binlerce değişikliği de içeriyor. Bunların en önemlilerini aşağıda sizler için sıraladık!

Güncellemeyle gelen en enteresan özelliklerden bir tanesi Şanslı Saatler. Bu özellik oyunculara bir gün içinde bir saat süren, çifte tecrübe gibi birçok potansiyel etkiden birini bahşetmeyi vadediyor. Şanslı Saatler tamamen rastlantısal olarak işliyor. Bu demek oluyor ki, her türden etkiyi beraberinde getirebilirler.

Mesela düşman ya da yaratık kesme sonucu elde edilen tecrübeyi yükseltebileceği gibi ganimet olarak çok özel nesneler düşürme şansınızı ya da onur puanlarınızı arttırabilir. Bunlar sadece birkaç örnek. Belirttiğimiz gibi, Şanslı Saatlerin beraberinde neler getireceği belli olmaz!

Bir başka bomba yenilik ise, 46. seviyeden itibaren oyuncuları Reenkarnasyon olanağının bekliyor olması. Bu özellik sayesinde oyuncular bir başka sınıfa ait bir karakter oluşturabilecekler. Oluşturulan bu enkarnenin bazı yeteneklerini ana karakter kullanabilecek.

Enkarne karakter hayatına 4. seviyeden başlayacak ve Ata karakterle önemli bazı özellikler paylaşacak. Bunlara örnek olarak bineklerin, astral gemilerin ve çantanın ortaklaşa kullanılması verilebilir.

Bir başka yenilik daha: Artık oyunda antrenman kuklaları var! Bunlar size sarnaut dünyasındaki kanlı maceranızda her daim zinde kalmanızda yardımcı olacak. Tüm bunların yanı sıra oyunda irili ufaklı birçok teknik hata giderildi.

Daha önce hiç Allods Online oynamadınız mı? Çıkmasının hemen ardından Türkiye’deki en çok oynanan oyunlar arasına giren bu muhteşem oyun Sarnaut adı verilen bir evrende geçiyor. Sarnaut evreni bundan yüzyıllar önce ani bir şekilde parçalanıp Astral adı verilen bir kara madde içerisinde yüzen Allod adı verilen adalara bölündü.

Bu adalar üzerinde İmparatorluk ve ittifak olarak iki güç odağının yanı sıra üçüncü güç olarak astral yaratıklar bulunuyor. Zadaganlar, Orklar ve Yükselenlerden oluşan imparatorluk ile Elfler, Bodurlar ve Kanyalılardan oluşan ittifak amansız bir savaş içerisindeler. Allods Online 2000’i aşkın görevi ve doğa kurallarına meydan okuyan kendine has dünyası sayesinde oyunculara benzersiz bir online oyun deneyimi sunuyor.

Oyundaki Allod adı verilen adalar arasındaki seyahat Astral gemiler sayesinde gerçekleştiriliyor. Oyunun ilerleyen aşamalarında oyuncular 6 kişilik mürettebatla kendi ürettikleri bu gemilerle Sarnaut’un derinliklerine açılıp daha önce hiç keşfedilmemiş yerleri keşfedebiliyorlar.

Şimdi Allods Online zamanı, www.allodstr.com adresine girin, kaydolun, istemciyi indirin ve online oyun dünyasında çığır açan bu oyunun tadına varın!

SİLAHIMIZ SÖYLEYECEK SON SÖZÜ!

- Basın Bülteni
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Allods Online baştan aşağı yenileniyor!
İlginizi Çekebilir