Alone in the Dark yaması

Ali Can Varlık 3.06.2010 - 12:31
Alone in the Dark yaması

Alone in the Dark yaması

Aslında gayet güzel bir oyun olmasına rağmen, çok basit ve ciddi teknik hatalar sebebiyle "Alone in the Dark 5" oyun dergileri ve siteler tarafından epeyce eleştirilmişti. Xbox 360 versiyonunu bir yana koyarsak, özellikle PS2 ve PC versiyonun tam bir fiyasko olması, uzun zamandır beklenen bir oyun için biz oyunseverleri bir hayli hayal kırıklığına uğratmıştı. Eden games yaptığı açıklamada, oyunun PS3 versiyonunda iyileştirmeler yapılacağını ve oyunun hatalardan arındırılmış olarak piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Eden Games, Leipzig fuarında yaptığı diğer bir açıklama ile de Xbox 360 için oyunu iyileştirmeye yönelik bir yamanın, Xbox Live'da yakın bir zamanda yayımlanacağı haberlerini de verdi. Yama ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı; ancak tahminlerimize göre PS3 versiyonu için yapılan iyileştirmelerin aynısının Xbox 360 içinde yapılacağını düşünüyoruz. Leipzig'de AitD'nin PS3 ön incelemesinde, oyundaki bazı yenilikler şu şekilde sıralanmıştı:

"Kontrol edilebilir geliştirilmiş kamera, daha rahat ve hızlı hareket eden karakter, tuşa basılı tutmadan koşma, objeler kullanarak (masa, sandalye, kürek gibi) daha fazla hasar verme, inventory ekranında oyunun duraklatılabilmesi, daha rahat araç kontrolü, fener ve silah için daha rahat tuş kombinasyonları ve fener için gerekli olan pillerin oyundan çıkartılması. (Artık feneri istediğimiz kadar kullanabileceğiz.)"

Oyunun PS3 versiyonunda ki gelişmeler bu şekildeydi, umarız yeni gelecek olan yama, 360 versiyonu için de başarılı olur.

KAYNAK
Alone in the Dark yaması
1up.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alone in the Dark yaması
İlginizi Çekebilir