Amazfit Band 5 inceleme (Hediyeli)

Ersin Kılıç 25.03.2021 - 17:04
Bu hafta Bim mağazalarında da satılan Amazfit Band 5 inceleme içeriğinde akıllı bilekliğin genel özelliklerine bakıyoruz.

Bu hafta Bim mağazalarında da daha uygun fiyat ile satılmaya başlanan Amazfit Band 5 inceleme içeriğimizde akıllı bilekliğin sahip olduğu özelliklere ve kullanım detaylarına yakından bakıyoruz. Amazfit Band 5 sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkan bir akıllı bileklik. Xiaomi firmasının da ortak olduğu Çin meşeli Huami firmasının ürünlerinden biri olan Amazfit Band 5 modeli, hem tasarım hem de özellikler bakımında Mi Band 5 bilekliğine oldukça benziyor.

Amazfit Band 5 inceleme

Amazfit Band 5 inceleme videosuna geçmeden önce bizi izleyen takipçilerimizden birine incelediğimiz bu akıllı bilekliği hediye edeceğimizi belirtelim. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit ve detayları video içerisinde yer alıyor. 329 TL fiyat etiketine sahip olan Amazfit Band 5 Bim mağazalarında 25 Mart itibari ile 279 TL fiyat etiketi ile satılacak.

126 x 294 piksel çözünürlüğe sahip olan bu bileklik 1.1 inç Amoled ekran ile geliyor. 125 mAh bataryası ile 15 günlük kullanım imkanı sağlayan bileklik, aynı zamanda güç tasarruf moduna alırsanız 25 güne kadar kullanım sunuyor. Uygulama mağazası sayesinde 50'ye yakın arayüz yükleyebildiğiniz bilekliğe ayrıca dilediğiniz resmi de atarak özel bir arayüz oluşturabiliyorsunuz.

Amafit Band 5 özellikleri

Amazfit Band 5, bilimsel verilere dayalı kişisel sağlık yönetim sistemiyle giyilebilir bileklik kategorisini yeni bir seviyeye taşıyor. Amazfit Band 5’in sahip olduğu bazı özellikler şöyle:

Hassas BioTracker 2

Amazfit Band 5, tıbbi bir cihaz olmamasına rağmen yeni nesil PPG optik sensör BioTracker™ ile donatıldı. Zepp tarafından şimdiye kadar geliştirilen en zengin ve hassas biyosensör olan BioTracker, dinlenme kalp atış hızı, kalp atış hızı bölgeleri ve yüksek kalp atış hızı uyarısı gibi fonksiyonlarıyla kalp sağlığınızı izlemenize ve dengede tutmanıza yardımcı oluyor.

Gelişmiş OxygenBeats

Gelişmiş OxygenBeats ise Zepp’in kendi geliştirdiği yapay zeka motoru yardımıyla kan oksijen doygunluğunu izlemeye alıyor. OxygenBeats™, profesyonel oksijen ölçüm cihazlarının sonuçlarıyla karşılaştırıldığında yalnızca %1,67 hata oranına sahip. Bu, kan oksijen tespitinde çoğu giyilebilir bilek cihazından daha üstün bir doğruluğa karşılık geliyor.

Amazfit Band 5 inceleme (Hediyeli)

PAI Skoru

Bilimsel Temellere Dayanan PAI™ Skoru, Norveç'teki PaiHealth araştırmasına dayanan Kişisel Etkinlik Zekası Değerlendirme sistemini bileğinize taşıyor. Bu sistem basit etkinlik izleme metriklerini kullanarak, günlük kalp atış hızı verilerinizi ve sağlıklı kalmak için ne kadar etkinliğe ihtiyacınız olduğunu kişisel PAI skoru biçiminde görüntülüyor. Bilimsel araştırmalar PAI skorunuzun 100’ün üzerinde olmasının, ömrünüze 5 yıl eklediğini ve kardiyovasküler hastalıklara dayalı ölüm riskini ortalama %25 oranında azalttığını gösteriyor.

Uyku ve şekerleme takibi

Uyku Kalitesi İzleme, uyku düzeninizi anlamak için toplam uykunuzu, hafif uykunuzu, derin uykunuzu ve hızlı göz hareketi safhasını (REM) ölçebiliyor. Amazfit Band 5, 20 dakikayı geçen gündüz uykularında bile uyku düzeninizi takip ediyor.

Adet döngüsü, stres ve nefes egzersizleri

Adet Döngüsü İzleme, adet dönemlerini ve yumurtlamayı takip etmeye yardımcı oluyor ve faydalı hatırlatıcılar sunuyor. Stres İzleme rahat, normal, orta ve yüksek olmak üzere kalp atış hızı değişkenliğiniz aracılığıyla 4 seviyede stres seviyenizi hesaplıyor. Nefes Egzersizleri, derin nefes alma ve gevşeme egzersizleriyle stresi azaltmaya yardımcı olmak üzere kullanıcısına rehberlik ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 16:11
bu hediyeleri kim alıyo çok merak ediyorum hea

------------------------

Cuma günü Youtube hesabımızda açıklayacağız. Kazanan arkadaşlara mesaj atarsanız kim olduğunu vs öğrenebilirsiniz ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazfit Band 5 inceleme
İlginizi Çekebilir