Amazon, New World MMO oyununu erteledi

Berat Darıcı 12.07.2020 - 11:14
Amazon PC oyun sektöründe zor zamanlar geçiriyor. New World isimli MMO tekrar ertelendi. Yeni çıkış tarihi olarak 2021 yılının ilkbahar dönemi hedefleniyor.

Rich Lawrence tarafından geliştirici günlükleri aracılığıyla 10 Temmuz 2020 tarihinde yapılan güncellemeyle oyunun ertelendiği açıklandı. Amazon'un New World isimli MMO oyunu çıkış tarihi olarak 2021 ilkbaharını hedefliyor.

Amazon geçtiğimiz süreçte Crucible isimli oynaması ücretsiz bilim kurgu nişancı oyununu çıkarmış daha sonra gelen düşük talepten dolayı oyunu tekrar kapalı betaya çekmişti. Böyle bir utancın ardından Amazon bu sefer sağlam adım atmak istiyor gibi gözüküyor.


New World, orta ve son kısımları için geliştirmeler alacak

Oyunun Alpha sürecindeki test aşamalarından oyuncuların yaptıkları geri dönüşleri incelediklerini söylemesi ile başlıyor Rich Lawrence'in açıklaması. "Alpha sürecindeki oyuncularımızdan neyi sevdikleri ve sevmedikleriyle alakalı geri dönüşleri aldık. Onlara önerileri için inanılmaz minnettarız. Ekibimin yaptığı sıkı çalışmadan dolayı gurur duyuyorum. Son birkaç ay içinde Alfa sürecine katılan oyuncularımızdan aldığımız geri bildirimleri incelediğimizde, oyuncuların oyunu sevdiklerini ve daha fazlasını istediklerini gördük. Özellikle oyunun orta ve son kısımlarındaki deneyimi arttıracağız. Oyuncuların oyuna kendilerini kaptırmalarını istiyoruz. Tüm bunları yapabilmek ise daha fazla zaman anlamına geliyor." Şeklinde açıklama yapmış Stüdyo Direktörü Rich Lawrence.

Amazon  New World MMO oyununu erteledi

Amazon'un PC oyunlarına giriş yapması onlara oldukça zorlu bir süreç yaşatıyor. New World ilk olarak bu yılın Mayıs ayında çıkış yapacaktı. Daha sonra Ağustos ayına ertelendi. Şimdiyse ciddi bir erteleme ile 2021 yılının ilkbahar dönemi hedefleniyor. Amazon Oyun Stüdyoları'nın oyun teknolojisi direktörü Richard Lawrence, oyunu hâlâ en hızlı şekilde çıkarmanın öneminin farkında olduklarını söylüyor. Fakat oyunun en iyi kalitede çıkmasını istiyorlar. Oyuncular 25 Ağustos tarihinde oyunu sınırlı bir süre için oynayabilecekler.

Oyunun sistem gereksinimleri hâlâ değişiklik gösterebilir. Fakat açıklanan son resmi gereksinimlere bakarsak oyunu oynamak için Directx 12 destekli bir ekran kartına ve 64 bit Windows 10 işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor. 35 GB depolama alanına ihtiyaç duyan oyun minimum tarafta 8GB, önerilen içinse 16 GB RAM istiyor. Amazon Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak, resmi web sitesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizce oyun tekrar erteleme alır mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 13:42
iade verdim valla kafa buluyorlar resmen nisan dediler agustos ertlendi sonra 2021 ilkbahar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon, New World MMO oyununu erteledi
İlginizi Çekebilir