Amazon Prime Day 2023'te bizi neler bekliyor?

Berkcan Aktürk 24.06.2023 - 02:45
Amazon Prime Day fırsatları, 11 Temmuz tarihinde yüzlerce büyük fırsatla tekrardan geri dönüyor. Oyunlar, konsollar ve aklınıza gelecek birçok şeye tatmin edici seviyede indirimler ve fırsatlar geliyor.

Amazon Prime Day fırsatları, 11 Temmuz tarihinde yüzlerce büyük fırsatla tekrardan geri dönüyor. Oyunlar, konsollar ve aklınıza gelecek birçok şeye tatmin edici seviyede indirimler ve fırsatlar geliyor.

Yılın en önemli alışveriş etkinliklerinden olan Amazon Prime Day, Bazen yapılan diğer indirim ve fırsat etkinliklerini de geride bırakıyor. Lakin, bu fırsatlardan yararlanmak için, Amazon Prime üyesi olmak zorundasınız. Evet, isterseniz fırsatlara biraz yakından bakalım.

Amazon Prime Day 11 Temmuz'da tekrardan geri dönüyor

Amazon prime üyesi olmak, size büyük avantajlar sağlıyor. Yıl boyunca yapılan özel indirimlerin yanı sıra Amazon Prime, size şu fırsatlarıdan da sağlıyor:

  • Prime Video
  • Uygun olan ürünlerde aynı gün veya iki gün içinde hızlı kargo
  • Whole Foods Market'te özel indirimler
  • Amazon Photos ile gücenli ve sınırsız fotoğraf depolama ve düzenleme
  • 1 yıllık ücretsiz GrubHub+ üyeliği
  • Aynı evde yaşayan iki kişiye üyelik paylaşım fırsatı
  • Uygun giysi, ayakkabı ve aksesuarlarda satın almadan önce deneme fırsatı
  • Prime Reading

Amazon Prime Day 2023'te bizi neler bekliyor?

Doğal olarak, Amazon Prime'a katılım konusunda hala karasızsanız 30 gün ücretsiz deneme özelliği ile Amazon Prime'dan ve gelecek olan etkinliklerden yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bence, hiç kuşkusuz Amazon Prime, sağladı imkanlar ve etkinlikleri ile hiç düşünmeden almaya değer.

Amazon Prime Day 2023'te bizi neler bekliyor?

Amazon her şeye ve hatta her şeye sahip olması ile ünlüdür. Ancak, Prime Day fırsatları en iyinin en iyisine odaklanıyor. Razer, Logitech, Sony Microsoft ve aklınıza gelebilecek büyük markaların ekipmanları, Amazon Prime Day ile birlikte yılın en düşük fiyatları ile satışa sunulacak gibi duruyor. 2022'de farklı olarak, PS5 ve Xbox konsolları da çok sayıda mevcut olacak.

Amazon Prime day, erken erişim fırsatı, oyunlarda indirimler, konsol ve kontrolcü indirimleri, ekipman indirimleri, elektronik cihaz indirimleri, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda indirimler ve daha sayamayacağımız bir çok şeyde büyük fırsatlar bizleri bekliyor olacak. Eğer aklınızda ekipman veya herhangi bir şey almak varsa, 11 Temmuz hala gelmemişken onu bekleyip fırsatlardan yararlanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2023 16:43
birkaç ürün gördüm kendi sitesinde amazondaki fiyatından 10-15% daha ucuz. Prime günlerinde indirim mi oalcak şu anki fiyatlar indirimli hali mi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2023 15:26
Hükümet bunun önlemini kesin alır. Prime öncesi yapar kuru 40 bizede prime yine yalan olur. POUND 32 , bayram dönüşü 40 olmaması için hiçbir sebep yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon Prime Day 2023'te bizi neler bekliyor?
İlginizi Çekebilir