Amber Heard aleyhine toplanan imzalar 3 milyona ulaştı

Emir Özkayalar 5.05.2022 - 15:14
Johnny Depp ve Amber Heard davası sürerken, Heard’ün Aquaman filmindeki rolünden çıkartılması için başlatılan imza kampanyası 3 milyona ulaştı.

Johnny Depp ve Amber Heard ilk olarak 2009 senesinde The Rum Diary filminde tanışmışlardı. Yargılama esnasında Johnny Depp, ilk tanışmalarını dile getirdi ve filmdeki öpüşme sahnesinde kendisine yakınlık hissettiğini belirtti. Johnny Deep iki çocuğunun annesi olan eski eşi Vanessa Paradis ile ise 2012 yılında boşandı.

Amber Heard Aquaman filminden çıkartılacak mı?

Boşanmanın ardından flört etmeye başlayan Depp ve Heard, 2015 yılında Los Angeles’da evlendi. Bundan 15 ay sonra Heard, Johnny Depp tarafından istismara uğradığını ve kendisinin çok fazla alkol ile uyuşturucu madde kullandığını iddia ederek boşanma davası açtı. 

Hakkında söylenenleri reddeden Depp, 2016 yılında Amber Heard ile anlaşmaya vararak boşandı ve kendisine 7 milyon dolar nafaka ödedi. Tarihler 2018 yılının Aralık ayını gösterdiğinde ise, Amber Heard Washington Post gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Yazısında aile içi şiddete maruz kalan kadınları ele aldı. İçinde direkt Johnny Depp geçmese dahi, Depp kendisine imalarda bulunulduğunu belirtti ve bir karalama davası açtı.

Amber Heard Aquaman filminden çıkartılacak mı?

Yazının paylaşılmasından 2 gün sonra Johnny Depp, karayip korsanları 6 filminden çıkartıldığını öğrenmişti. Kariyerini zedelediğini ileri sürerek 50 milyon dolar talep etti. Amber Heard, hakkındaki karalama davasının reddedilmesi için verdiği hukuksal mücadele istediği yönde gitmeyince 100 milyon dolarlık karşı dava açtı. 

DC’nin ünlü serisi Aquaman için devam filmi çekimleri başlamıştı. Jason Momoa’nın başrolü canlandırdığı filmde Amber Heard, Aquaman’nin sevgilisi Mera rolündeydi. Hakkındaki karalama davaları sürerken, birçok Johnny Depp hayranı Heard’ün filmden çıkartılmasını istedi ve bir imza kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya neredeyse 3 milyona ulaştı.

Bütün bunların Hollywood’da Johnny Depp’in kariyerini bitirmek üzere yapıldığını iddia eden hayranlar, topladıkları imzayla gündeme oturdu. Bu şu ana kadar Change.org’ta yapılan en büyük kampanyalardan birisi olacak. Henüz DC tarafından yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. İlerleyen günlerde gelişmeleri aktaracağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amber Heard aleyhine toplanan imzalar 3 milyona ulaştı
İlginizi Çekebilir