AMD grafik kartı alanlara Callisto Protocol veriyor

Ersin Kılıç 11.11.2022 - 00:23
AMD yaptığı açıklama ile yeni bir oyun paketi duyurdu. AMD Grafik kartı alan oyunculara Callisto Protocol ve Dead Island 2 oyunları verilecek.

AMD gibi firmalar zaman zaman oyun kampanyalarıyla da karşımıza çıkıyor. Firma son dönemde Uncharted PC sürümü, Sniper Elite 5 ve Saints Row gibi oyunlar için özel kampanyalara imza atmıştı. Yapılan yeni açıklamaya göre bu sefer de RX 6000 serisi grafik kartlarından birini alan oyunculara merakla beklenen Callisto Protocol ve Dead Island 2 oyunları verilecek. Alınan karta göre her iki oyuna da sahip olma şansı var. Yapılan açıklama ise şu şekilde;

AMD Yeni AMD Radeon Raise the Game Paketini Duyurdu

4 Şubat 2023 tarihine kadar sürecek olan yeni Radeon Raise the Game paket kampanyası katılımcı perakendecilerde geçerli olacak. 

Paket içerisinde uzun süredir merakla beklenen ve nihayet Şubat ayında kavuşacağımız Dead Island 2 ve yine beklentilerin oldukça yüksek olduğu bilim kurgu, hayatta kalma korku türündeki The Callisto Protocol oyunları yer alıyor. Oyun severler belirlenen Radeon RX 6000 Serisi ekran kartlarını satın aldıklarında iki oyuna da ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

Ayrıca, AMD Radeon FidelityFX Super Resolution (FSR) geçici yükseltme teknolojisinin en son sürümü olan FSR 2.2'nin ilk defa Forza Horizon 5'e eklenmesi de bekleniyor. FSR 2.2 ayrıca yakın bir süre içerisinde GPUOpen.com adresinden oyun geliştiricileri tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek. AMD'nin popüler FSR teknolojisi - FSR 1 ve FSR 2 dahil - şu anda 218 oyunda kullanılıyor ve bu sayı önümüzdeki dönemlerde daha da artacak. AMD Radeon Raise the Game paketi hakkında daha fazla bilgi için raisethegame adresi ziyaret edilebilir. 

AMD grafik kartı alanlara Callisto Protocol veriyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2022 01:22
Haber çok güzel. Ama detayları ne yazık ki Türkler için kullanışsız. Sitesini kontrol ettiğimde Türkiye hariç bir çok ülke satıcı sağlayıcıları için geçerliydi. Gir seri numaradan kayıt yap oyunu kap mantığı yok. Asus yapmıştı zamanında. O şekilde Assassins Creed Black Flag ve Splinter cell vermişti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2022 21:53
ben 1 ay önce Rx 6950 xt Aldım bana yokmu ?
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2022 13:45
yapmadıysan kampanya tarihleri içinde radeon sitesinden register yap.
bence alırsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AMD grafik kartı alanlara Callisto Protocol veriyor
İlginizi Çekebilir