AMD ve Merlin'in Kazanı'ndan 14 günde 14 oyun!

Merlinin Kazanı 4.10.2013 - 11:59
5 adet AAA oyunu sizleri bekliyor
İlk günün talihlisi ve Medal of Honor: Warfighter kazanan yarışmacımız belli oldu. Şimdi sırada ikinci oyunumuz var.

AMD ve Merlin'in Kazanı'ndan yeni bir yarışma ile okurlarımıza 14 gün boyunca 5 farklı oyun hediye ediyoruz.

AMD'nin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni yarışmamızda hafta içi günlerinde toplam 14 gün boyunca her gün bir şanslı okurumuz 5 farklı AAA oyunundan bir tanesini elde etme şansını bulacak.

Medal Of Honor: Warfighter, Hitman: Absolution, Sleeping Dogs, Bioshock: Infinite, Crysis 3'ün bulunduğu hediye paketimizde bu oyunlardan toplamda 14 adet dağıtacağız.

AMD ve Merlin'in Kazanı'ndan 14 günde 14 oyun!
Hafta içi her gün sabah saat 16:00'da başlayıp takip ettiği bir sonraki yarışma günü saat 16:00'da (yeni fotoğraf paylaşımı başlayana kadar) bitecek olan yarışmamız sonucunda bir sonraki gün, şanslı bir okurumuz o günün ödülünü kazanırken bir sonraki oyunumuza başlanacak.

Merlin'in Kazanı Facebook sayfasından dağıtılacak olan oyunları kazanmak için yapmanız gereken şey o gün hediye verilecek oyun ile ilgili yayınladığımız resmi beğenip paylaşmanız. Paylaşımları yapanlar arasından bir kişi o günün şanslı okuru olacak.

Açıklamalar:
-Yarışmamızın duyuruları Merlin'in Kazanı sitesi, Merlin'in Kazanı Facebook sayfası ve  Merlin'in Kazanı Twitter sayfası'ndan yayınlanacak olsa da yarışmaya katılım SADECE Merlin'in Kazanı Facebook sayfasından yapılacaktır.
-Yarışmamız sadece hafta içi günleri saat 16:00 ile takip eden yarışma günü saat 16:00 arasında yapılacaktır. Ertesi günün yarışması başladığı andan itibaren bir önceki günün paylaşımları dikkate alınmayacaktır. Ödül kazanan da yine takip eden yarışma günü açıklanacaktır.
-Cuma gününe denk gelen yarışmalarda kazananlar cuma günü saat 17:30'da açıklanacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri yarışmamız olmadığı için paylaşım yapılmayacaktır.
-Her yarışmacı sadece 1 adet oyun kazanma hakkında sahiptir. Yeni yarışmada seçilen kişi daha önce kazanmış ise yeniden rastgele seçim yapılacaktır.
-Sahte hesaplar üzerinden ikinci veya daha çok kez oyun kazanılmasını engellemek adına kazananların hesapları kontrol edilecektir. Herhangi bir şüphe durumunda kazanan kişiler ile iletişime geçirilecek ve tatmin olunmaması durumunda ödül listede rastgele seçilen farklı bir kişiye verilecektir.
-Facebook'un kısıtlamalar özelliğinin "Paylaşımlar"ın görünmesine izin vermemesi durumu göze alındığında paylaşım yapan kişilerin, paylaşımlarının Merlin'in Kazanı sayfasında ekibimiz tarafından görülmesi adına gizlilik durumunuzu buna göre ayarlaması tavsiye edilir. Aksi takdirede ortaya çıkacak durumlardan Merlin'in Kazanı sorumlu olmaz.
-Kazanan kişiler, katıldıkları yarışmanın ertesi gününde açıklanacaktır. Kazananlar ödüllerini almak için isimleri açıklandığı gün KAZANDIKLARI PROFİLLERİ İLE Merlin'in Kazanı sayfasına özel mesaj atarak ödüllerini talep etmelidir. Ödülleri Merlin'in Kazanı Facebook sayfasına attıklar özel mesaj üzerinden kod şeklinde taleplerine cevap olarak gönderilecektir.
-Kazandığı halde talep mesajını farklı profilden atan kişilere KESİNLİKLE ödülleri verilmeyecektir. (Arkadaşım benim adıma katılmıştı, diğer profilim engellendi... şeklinde bahaneler kabul edilmeyecektir) Ödüller hangi FB profili ile kazandıldıysa aynı profil ile talep etmek mecburidir.

-Yarışma boyunca 5 adet Medal Of Honor: Warfighter, 2 adet Hitman: Absolution, 3 adet Sleeping Dogs, 2 adet Bioshock: Infinite ve 2 adet Crysis 3 + Bioshock: Infinite (bundle) dağıtılacaktır. Oyunlar 14 gün boyunca karışık olarak dağıtılacaktır. O gün hangi oyunun verileceği paylaşılan resmin altında belirtilecektir.
-Oyunlar kazanan kişilere STEAM, ORIGIN ve AMD Never Settle Reloaded kodları olarak dağıtılacak ve nasıl kullanacağı konusunda yardımda bulunulacaktır.
AMD ve Merlin'in Kazanı'ndan 14 günde 14 oyun!
İlginizi Çekebilir