Amerikan Truck Simulator'in ilk hafta satış rakamları açıklandı!

Deniz Aslan 9.02.2016 - 20:42
Amerika'nın yolları taştan SCS Software çıkartın beni baştan
Geniş oyuncu kitlesine sahip olan SCS Software'nin yeni oyunu  American Truck Simulator ile birlikte Amerika'nın uzun yollarında direksiyon sallamaya bir hafta önce başlamıştık. SCS Software, American Truck Simulator'in ilk haftasının satış raporunun detaylarını oyunculara paylaştı!

 Amerikan Truck Simulator'in ilk hafta satış rakamları açıklandı!
American Truck Simulator ilk haftada 147.226 adet satarak oyunun ilk haftasından iyi bir rakama ulaşmış oldu. Yapımcılar görünen o ki Euro Truck Simulator 2'deki yakaladığı popülerliği devam ettirmişe benziyor. Erken erişim versiyonunda olduğundan dolayı kısıtlı özellikler ve içeriklerle oynadığımız American Truck Simulator ileri ki zamanlarda içerik bakımından yoğunlaşacağında oyuna olan ilginin ve hayranlığında zamanla artacağını gözlemliyoruz.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2016 08:44
Oyun için şuan bile tonla mod var. Yeni tırlar, arabalar v.s. Geri iade edilecek bir durum yok yani. World of Trucks ile ATS ile ETS2 birleşecek. Dikkat ettiyseniz ATS'de level puanı harcadığımız yerde "Avrupa kıtasına taşımacılık" yükseltmesi var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2016 08:38
Arkadaşlar oyunu 11 kişi yapmış yani tutupda size est3 tüm dünyada geçen harita yeni araçlar bol grafikli şatafatlı şeyler yapıcak halleri yok 11 kişiyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pixlik
Pixlik 10.02.2016 08:07
Eleştirenlerin şu oyunun gerçekçi Tır similatörü olduğunu idrak ettiklerinde baya şaşıracaklarına eminim. ETS2 yaması dememeniz için ne yapmaları gerektiğini merak ediyorum. Mesela araçlara modifiye ile silah eklenmesi? Tırınızın robota dönüşmesi? Tırla zindana girip ejderha avlamak?

ETS serisinden zevk aldıysanız bu serisinden zevk alacaksınızdır. Yinede şu an için eleştirilecek üç noktası var.
- Oyunda iki eyalet mevcut bu eyaletler düzgün ve gerçekçi tasarlanmış fakat uzun süreli oynadığınızda aynı yerlerde geziyor hissi bir süre sonra sıka biliyor. (diğer eyaletleri de ekleyeceklerini açıkladılar ama şu haliyle erken erişim olarak çıkmalıydı)
- Oyunda 2 tır markası var, diğer markaların kullanım haklarını almaya çalıştıklarını açıkladılar ki oyunun satışına şimdi başlamalarının nedeni birazda bu markaları alabilmek için gerekli baskı ve parayı ortaya çıkarmak diye tahmin ediyorum.
- Oyunda geliştirebilecekleri ve geliştirmedikleri gözüme çarpan tek yer arayüz, umarım yamayla bu kısma müdahale ederler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2016 01:50
15 tl etmez. Bunu yaparak kotu yaptılar ets 3 cıkarabılırlerdı, kaza da kırılmalar patlamalar yanmalar yayalar cok daha buyuk harıtalık karlı karsız yerler, polıs sofor fps de ellerın gozukmesı gıbı gercege cok daha yakın gorseller. Yagmur efektının cok daha ıyı versıyonu bu oyun = ETS 2 yaması.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2016 00:32
aldım iade ettim.1 tane eyalet 2 tır koyup çıkarmışlar oyunu. ilerde güncellemeyle bir eyalet daha gelicekmiş. bir değil 4 eyalet de gelse 59tl edicek bişey yok. ETS2'nin modlanmış hali gibi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Amerikan Truck Simulator'in ilk hafta satış rakamları açıklandı!
İlginizi Çekebilir