Amnesia: Rebirth hikaye fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 11.10.2020 - 11:56
Frictional Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan korku oyunu Amnesia: Rebirth'ün hikaye fragmanı yayınlandı.

Frictional Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan korku oyunu Amnesia: Rebirth'ün hikaye fragmanı yayınlandı. Yayınlanan hikaye fragmanında bir anlatıcı eşliğinde oyunun geçeceği mekanlar ve hikayeye dair bazı ipuçları gösteriliyor. İkonik Amnesia serisinin yaratıcılarından, karanlığın derinliklerine inen yeni yolculuk Amnesia: Rebirth, 20 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PC platformları için piyasaya çıkacak.

Steam ve Epic Games mağazalarında ön siparişe açılan oyunu Steam'de %10 indirimle 45,00 TL, Epic Games Store'da ise yine %10 indirimle 44,10 TL fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz. Bu arada her iki platformda da indirimlerin oyunun çıkışıyla birlikte sona ereceğini belirtelim.

Amnesia: Rebirth hikaye fragmanı yayınlandı

Amnesia: Rebirth, 20 Ekim'de çıkacak

Geliştirici ekip, oyunu "insanın tahammül sınırlarını keşfeden, kimsesizliğin ve ümitsizliğin hâkim olduğu yürek parçalayan bir yolculuk" olarak tanımlıyor. Bu yolculukta Cezayir çölünün ortasında uyanan Tasi Trianon adında bir karakteri yöneteceğiz. Amnesia: Rebirth, oyuncuların ortamları keşfederken aynı zamanda karakterlerin geçmişlerini ortaya çıkaracağı anlatıya dayalı bir korku deneyimi sunacak. Sınırlı kaynaklarımızı dikkatli bir şekilde yöneteceğimiz oyunda, yolculuk boyunca birçok bulmacayı da çözmemiz gerekecek. Tüm bunları yapmaya çalışırken, bir taraftan da her adımımıza musallat olacak korkunç yaratıklardan kaçmaya çalışacağız.

Oyunun ana özellikleri

• Birinci şahıs anlatım tarzında korku deneyimi

• Ortamları keşfedin ve karakterlerin geçmişlerini ortaya çıkarın

• Önünüze çıkan bulmacaların üstesinden gelin

• Hem fiziksel hem de zihinsel olarak sınırlı kaynaklarınızı dikkatlice yönetin

• Korkunç yaratıklarla yüzleşin ve onlardan kaçmak için zekanızı kullanın

Oyunun hikaye ve çevre detaylarının tanıldığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak yayınlanan fragman hakkında neler düşünüyor sunuz? Serinin önceki oyunlarını oynayanlar varsa, yeni oyundan neler bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2020 23:35
Bu oyunların devri bitiyor.Artık RE7 tarzı bi sisteme geçmeleri lazım saklan-kaç mantığı artık bitti.
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2020 06:44
Re7 bir aksiyon korku bu ise saf korku bence böyle daha iyi tabi kaldırabilene
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2020 22:20
Yürüme simülasyonu 2
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amnesia: Rebirth hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir