Amnesia: The Bunker ne kadar sürüyor?

Berkcan Aktürk 7.06.2023 - 12:38
Serinin önceki oyunlarının her ikisi de sekiz saat uzunluğunda olan Amnesia, The Bunker ne kadar sürüyor?

Birinci Dünya Savaşı'ndaki bir sığınakta geçen Amnesia: The Bunker, sadece bir asker olarak savaşın dehşeti ile yüzleşmek değil, aynı zamanda bir varlık tarafından tarafından takip edilirken sığınaktan çıkış yollarını da bulmanız gerekecek. Çeşitli sonlarla biten bu yapımda, oyuncuların bulmacaları çözüp, oyunu tamamlamak için farklı sonlardan birine ulaşması gerekecek.

Bu Amnesia oyunu, çoğu yeni çıkan oyuna kıyasla daha ucuz olduğu da göze çarpıyor. Amnesia: The Bunker'ın ne kadar sürdüğüne ve yeterli içeriklere sahip olup olmadığına isterseniz yakından bakalım.

Amnesia: The Bunker ne kadar sürede bitiyor?

Amnesia: The Bunker 4-6 saat gibi kısa bir oynanış süresi ile tamamlanabilir. Oyunun yaratıcı lideri olan Fredrik Olsson'a göre bu süre böyleydi. Ancak, bu değerden daha kısa veya daha uzun bir sürede bitirebilirsiniz. Aynı zamanda oyun, farklı sonlara sahip olduğu için tekrardan oynayıp oyunun diğer sonlarına da göz atabilirsiniz.

Amnesia: The Bunker ne kadar sürede bitiyor?

Her ikisi de sekiz saat uzunluğunda olan ve Amnesia'nın eski oyunları, The Dark Descend ve Rebirth ile karşılaştırıldığında, Amnesia: The Bunker oyunu biraz kısa kalıyor. Önceki oyunlara kıyasla daha zor olan The Bunker, canavarın tek vuruşuyla öleceğiniz gibi hiç de doğrusal olmayan bir yapıya sahip. Ayrıca Amnesia: The Bunker'ı keşfetmek için de oldukça özgürlüğünüz buluyor. Malzemeler, sırlar ve her dip köşeyi rahatça arayabildiğiniz gibi, oyunu da keyifle oynayabilirsiniz.

Ayrıca oyuncular, oyundaki tüm başarıları ve görevleri geçmek istiyorlarsa, ilk oynayışta altı saat ve üstü bir oynanış süresi ile bitirebilirler. Genel olarak oldukça düşük bir oynanış süresine sahip olan bu oyunu hiç oynamadıysanız ve merak ediyorsanız, Amnesia: The Bunker incelememize göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amnesia: The Bunker ne kadar sürüyor?
İlginizi Çekebilir