Among Us, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 28.05.2021 - 08:41
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, 4-10 oyuncuyla çevrimiçi veya yerel WiFi üzerinden oynayabileceğiniz Among Us ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Geçtiğimiz hafta gizemli oyunlar serisine NBA 2K21 ile giriş yapan Epic, bu hafta da oldukça sevilen Among Us ile devam ediyor. Innersloth tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi çok oyunculu simülasyon oyunu Among Us, 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 3 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Ayrıca önümüzdeki hafta verilecek gizemli oyunun henüz açıklanmadığını belirtelim.

Among Us, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın gizemli oyunu belli oldu

4-10 oyuncuyla çevrimiçi veya yerel WiFi üzerinden oynayarak uzay gemini kalkışa hazırlayacağın Among Us'da, mürettebatında herkesi öldürmeye çalışan sahtekârları bulacaksınız.

Among Us

Oyunda mürettebat olarak oynarken gemideki tüm görevleri tamamlamalısınız. Ancak bunu yaparken doğru seçimler yapmalı ve sahtekârın kim olduğuna karar vermek için acil durum toplantıları başlatmalısınız. Sahtekâr olarak oynarken ise, kazanmak için tüm mürettebatı öldürmeniz gerekiyor. Oyunda favori rengini, kıyafetini ve şapkanı seçerek tarzını yansıtabilir, PC, Android ve iOS platformları arasında arkadaşlarınla oynayabilirsin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Among Us, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir