AMY'nin PSN'de çıkışı ertelendi

Murat Halilbeyoğlu 11.01.2012 - 10:36
Fiyat farkı oyunucları beklemeye yöneltti
Sizlere pazartesi günü bu hafta çıkacak oyunlar arasında, listede en kayda değer oyun olarak Amy'nin çıkacağını belirtmiştik. Haberimiz her ne kadar hala doğru olsa da bir değişime uğradı.

Amy'nin Xbox 360 versiyonu hala bu hafta için -hatta 11 Ocak'ta- çıkacaklar listesinde fakat PS3 versiyonu birazcık gecikecek.

AMY'nin PSN'de çıkışı ertelendi
VectorCell ve Lexis Numérique Amy'nin Amerika'da çıkışının Xbox Live ile fiyat farkını gidermek amacı ile çıkışını ertelediğini duyurdu. Bu ertelemenin esas sebebi ise kullanıcıların Facebook üzerinden verdiği oylar. Buna göre kullanıcıların %70'i ekstradan 3 dolar ödemek yerine çıkışının biraz daha gecikmesinden yana.

Dağıtımcı firmanın yaptığı açıklama ise şu yönde:

"PSN Store'un sunuculara bağlanmasında gerçekleşen teknik kısıtlamalardan dolayı oluşan fiyat farkını gidermek amacı ile AMY'nin Amerika'daki PSN çıkışı 17 Ocak'a ertelenmiştir. Bu fiyat düşüşü AMY'nin diğer bölgelerdeki veya diğer platformlardaki  çıkışını etkilemeyecektir. Nitekim oyunun XBLA için çıkış tarihi hala 11 Ocak olarak geçerlidir ve 800 MS puanına Amerika'da satışa sunulacaktır."

Amerika'daki bu olayın Avrupa'yı etkilemeyeceği söylense de şu sıralar AMY'nin Avrupa PSN'de de olmadığını belirtelim bakalım günün ilerleyen saatlerinde görebilecek miyiz? 
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
AMY'nin PSN'de çıkışı ertelendi
İlginizi Çekebilir