Anakin Skywalker, Ahsoka dizisinde yer alabilir

Murathan Özlü 23.10.2021 - 16:53
Anakin Skywalker ve Darth Vader'ı canlandıran Hayden Christensen, Ahsoka dizisinde de bu rollerden birini canlandırabilir.

Mandalorian'ın spin-offlarından birinde Anakin Skywalker veya Darth Vader rolünde, bu karakterleri orijinal filmlerde canlandıran Hayden Christensen'i görebiliriz. Lucasfilm ve Disney+'nın birlikte geliştirdiği yeni   Star Wars dizisi Ahsoka, Mandalorian ile aynı zaman diliminde geçecek ve Return of the Jedi filminden 5 yıl sonrasını konu alacak.

Anakin Skywalker Star Wars evrenine geri dönebilir

Mandalorian'ın ikinci sezonunda da boy gösteren ve Star Wars evreninin animasyon tarafında daha çok gördüğümüz Ahsoka'yı Rosario Dawson canlandıracak. Star Wars evreninin en çok sevilen ve tanınan karakterlerinde Ahsoka'yı konu alacak olan dizinin hikaye detayları henüz belli değil.  Star Wars: Clone Wars'u da yönetmiş olan Dave Filoni serinin senaryosunu yazarken dizinin yapımcılığını ise Jon Favreau üstlenecek.

Anakin Skywalker

Anakin'in veya Darth Vader'ın seride nasıl boy göstereceği de, özellikle dizinin geçeceği zaman dilimi sebebiyle belirsiz.  Ahsoka, Anakin'in çırağı (Padawan) olduğu için Anakin/Vader'ın, geçmişe dönülen anlarda gözükeceği tahmin ediliyor. Başka bir teori de Anakin'in bir "Force Ghost" ( Star Wars evrenindeki karakterlerin, geride bırakabildikleri, kendilerine ait yankıları) olarak seride boy göstereceği.

Aralık 2020'de, Hayden Christensen'in,  Obi-Wan Kenobi'yi konu alacak dizide de boy göstereceği duyurulmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2021 08:34
iyi hadi heyden aç karnını doyurur biraz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2021 16:24
Güzel haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anakin Skywalker, Ahsoka dizisinde yer alabilir
İlginizi Çekebilir