Disney Aralık'ta yeni Star Wars oyunu duyuracak

Ersin Kılıç 14.10.2021 - 13:30
Firmanın yayınladığı takvime göre Aralık ayında muhtemelen Yılın OYunları töreninde yeni bir Star Wars duyurusu ile karşılaşacağız.

Disney yayınladığı bir takvim ile Aralık ayında yeni bir Star Wars oyunu duyuracaklarının altını çizmiş oldu. Firmanın yayınladığı takvime göre bu oyun duyurusunu muhtemelen The Game Awards 2021 töreninde görme ihtimalimiz bulunuyor. 

Disney Aralık'ta yeni Star Wars oyunu duyuracak

Disney, ilerleyen dönemlerde çıkaracağı Star Wars temalı içerik ve ürün tanıtım kampanyası başlattı. “Bring Home the Bounty” olarak adlandırılan bu takvimde yıl sonuna kadar devam eden on iki haftalık açıklamalar bulunuyor. Aksiyon figürü, özel kıyafeteler gibi içeriklerin yer aldığı bu listede her hafta bir içeriğin ortaya çıktığını göreceğiz. Tablodaki her haftası, bir simgeyle listelenmiş. Star Wars evreninden karakterler, Lucasfilms'in 50. yıl dönümü için bir logo veya bir çift ışın kılıcı gibi bilinen semboller bu listede yer alıyor.

Burada dikkat çeken detay ise bir oyun kumandası tarafından temsil edilen ve muhtemelen bir oyun duyurusunun yapılacağını düşündüren 10. hafta diyebiliriz. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmasa da hali hazırda önemli projelerini duyuran LucasFilmGames'in farklı firmalarla yeni Star Wars oyunları üzerinde çalıştığı da biliniyor.

Örneğin henüz duyurulmayan ve Star Wars evreninde geçen bir Ubisoft açık dünya oyununun yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Diğer taraftan David Cage'in yönettiği Star Wars oyununun söylentileri ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı söylentileri de var. Hangi oyun olduğunu ise başta da belirttiğimiz gibi The Game Awards 2021 töreninde göreceğiz gibi duruyor.

Disney Aralık'ta yeni Star Wars oyunu duyuracak

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2021 18:07
Keşke Mandolorian oyunu olsa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2021 17:28
Duyurun artık Jedi fallen order 2 yi 1. Güzeldi 2. De güzel olur diye düşünüyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney Aralık'ta yeni Star Wars oyunu duyuracak
İlginizi Çekebilir