Ancestors Legacy ücretsiz sürümü Steam'de yayınlandı

Alparslan Gürlek 10.03.2021 - 12:44
Viking temalı RTS oyunu Ancestors Legacy için Steam'de "Free Peasant Edition" adında yeni ücresiz bir sürüm yayınlandı. Demolar geri dönüyor!

Viking temalı gerçek zamanlı strateji oyunu Ancestors Legacy için ücretsiz bir sürüm yayınlandı. Steam üzerindeki adıyla Ancestors Legacy Free Peasants Edition, tamamen oynaması ücretsiz. Ana oyunun belli bir bölümünü içinde barındıran yapım, oyunculara almadan önce bir deneme şansı veriyor. Geçtiğimiz yıllarda yavaş yavaş ortadan kaybolan oyun demoları, geri geliyor! Özellikle Viking temasını seviyorsanız ve kültürleriyle ilgiliyseniz, çok lezzetli bir oyun olduğunu da belirtelim.

Ancestors Legacy Free Peasant Edition, tamamen ücretsiz

Ancestors Legacy, orta çağın acımasız savaş alanlarında bir grup savaşçıyla muzaffer olma çabası verdiğiniz bir yapım. Gerçek zamanlı strateji ve Viking temasının müthiş uyumuyla oldukça keyifli, yer yer zorlayıcı fakat bir o kadar da tatmin edici bir yapımdır. Vikinglerin dışında Anglo-Sakson, Alman ve Slav kabileleri olarak da oynayabiliyorsunuz. Savaşçılarınızı eğiterek, köyünüzü genişleterek ve düşmanlarınızın kamplarını yağmalayarak "Hail to the King of the North!" naraları atabiliyorsunuz. Ancestors Legacy, genel anlamda oldukça iyi bir RTS oyunu olmakla birlikte Viking kültürünü müzikleri ve tasarımıyla çok iyi işlemiş bir oyundur. Steam'de yayınlanan bu ücretsiz sürüm ise, oyuna para vermeden önce girip deneyerek, tadına bakarak satın alım kararını vermeniz için yayınlanmış.

Ancestors Legacy ücretsiz sürümü Steam'de yayınlandı

Son zamanlarda oyunlar için demoların yeniden yayınlanmaya başladığını gördük. Bu her zaman olduğundan daha sevindirici çünkü COVID-19 nedeniyle gelen oyunlara hep bir korku ile bakar, tedbirli yaklaşır olmuştuk. Geliştiricilerin hayatları da en az bizimki kadar zorlaştı ve bu oyunlara yansıyor ne yazık ki. Şimdi deneyip, alıp almamak konusunda çok net kararlar verebileceğiz.

Ancestors Legacy Free Peasant Edition, içinde dört tek oyunculu görev, 17 çok oyunculu haritası ve oynanabilir dört fraksiyon barındırıyor. Hem çok oyunculu, hem de tek oyunculu modlarını destekliyor. Gerçekten ücretsiz olmasıyla birlikte oldukça iyi bir sürüm olduğunu söylemek gerekiyor. Eğer oyunu hiçbir ücret vermeden denemek isterseniz, mağaza sayfasını ziyaret edebilir, Steam üzerinden indirebilirsiniz. Peki sizler bu yeni ücretsiz sürüm ve artmakta olan oyun demoları hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ancestors Legacy ücretsiz sürümü Steam'de yayınlandı
İlginizi Çekebilir