Andrew Garfield yeni Spider-Man filmlerine sıcak bakıyor

Ersin Kılıç 7.01.2022 - 16:10
Amazing Spider-Man serisinde Peter Parker karakterini canlandıran Andrew Garfield, doğru proje olması durumunda yeni filmlere hazır.

Amazing Spider-Man serisi özellikle kötü senaryosu ve işleyişi ile sınıfta kalmış ve çekilen iki filmin ardından rafa kaldırılmıştı. her ne kadar filmde Peter Parker karakterini canlandıran ünlü oyuncu Andrew Garfield'ın performansı çok beğenilmiş olsa da bu karakterin hikayesinin yarım bırakıldığını söyleyebiliriz. Ünlü oyuncu ise doğru proje olması durumunda yeni filmlere sıcak bakabileceğini dile getirmiş.

SPOILER UYARISI: Haberin bundan sonrası Spider-Man: No Way Home filmini izlemeyenler için keyif kaçırıcı olabilir.

Andrew Garfield yeni Spider-Man filmlerine sıcak bakıyor

Andrew Garfield yeni Spider-Man filmlerine sıcak bakıyor

Spider-Man: No Way Home filminde aylardır konuştuğumuz olay gerçekleşmiş ve daha önce Peter Parker karakterine hayat veren Toby Maguire ve Andrew Garfield'ı filmde izleme şansını yakalamıştık. Daha önce bu durumu defalarca yalanlayarak Oscar'lık bir performans sergileyen Andrew garfield, film hakkında ilk kez konuşmuş. Ayrıca Spider-Man: No Way Home sonrasında Amazing Spider-Man 3 baskısıyla ilgili haberlere de yanıt vermiş.

Öncelikle devam filmlerinde oynamaya sıcak baktığını belirten oyuncu, projenin doğru gelmesi durumunda bu role geri dönebileceğini dile getirmiş. Variety ile söyleşi yapan 38 yaşındaki ünlü oyuncu "Yani evet, proje doğru gelirse buna açığım. peter parker ve Örümcek Adam, bu karakter Queens'li, mücadeleyi ve kaygı bilen ve derin bir empati duygusu olan bir işçi sınıfı karakter. Peter Parker'ın etik bakış açısını ödünç almak isterdim ve eğer geri dönüp bu hikayeyi daha fazla anlatmak için bir fırsat olsaydı, proje ve kendimden emin olmam gerekirdi" ifadelerinde bulunmuş.

Aynı söyleşide Spider-Man: No Way Home filmi hakkında ise şunları söylemiş; "Çok minnettarım. Oynadığım Peter karakteri için yarım kalan bazı şeyleri tamamladığım için çok minnettarım. Bu karakteri seviyorum. Bu inanılmaz oyuncularla, inanılmaz yönetmenle ve Sony ile harika bir iş çıkaran Marvella çalıştığım için mutluyum. Neşeli bir işti ve benim için iyi bir kapanış duygusu verdi. Peter'ımın onun ne yaptğına dair o kadar çok cevaplanmamış sorusu vardı ki, geri adım atıp onun için bunu yapmalıydım. Ve ayrıca gerçekten bu üçlemeyi tamamlayan karakteri onurlandırmak ve dikkati dağıtmadan Tom Holland'ın Peter'ına destek olmak iyiydi." diyerek filmde ön plana çıkmayıp, konumlandırılmasından da memnun olduğunu dile getirmiş.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2022 01:31
Olmaz. Yapımcı dünyası ve insanlar yetişkin, daha acımasız, daha sinirli bir örümcek adama hazır değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2022 21:53
Andrew işsiz kallmış belli ki. Zira 3.cü Amazing Spider-man filminin iptal olma sebeplerinden birisi de bu adamın 3.cü filmde oynamak istememesiydi. Şimvi gelmiş geri viteş atmış.
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2022 16:33
21.54 bilmiyorsan konuşma. Adam 2017 den sonra neredeyse hiçbir filmde oynamadı. 3 sene boşta kalmış.
2021 de oynadığı filmler, Spiderman no way home ve tick tik boom filmi sadece. Aynen çok iş yapmış haklısın :))
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2022 21:54
Kanka adam belki en çok iş yapan oyuncu ya ne işsiz kalmasından bahsediyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2022 12:40
SPOILER !
3.filmi hak ediyor her türlü,no way home'da bahsettiği karanlık yerdeydim lafını filmde görmek isterdim açıkçası. En iyi Spider Man Andrew'dı net.
Oldumu
Oldumu 11.01.2022 11:44
Tom holland gayet iyi... Arkadaş gayet uyumlu... esprili....
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2022 00:14
hikaye olarak en iyisi çizgi romanlara en uygunu ve ilk olduğu için en iyi Spiderman tobey denilebilir ama benim favorim Andrew andrewin spiderman filimleri her ne kadar hikayesel olarak kötü de olsa Andrew çok iyi bir oyuncu ve ben bu yüzden seviyorum ve hikayesi de düzeltilir ise açık ara 1. Olur
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2022 21:41
O senin görüşün dostum. Bana görede en iyi spiderman Tobeydir sonra Andrew diyebiliriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2022 23:22
Tobey her zaman 1 numaraydı ve öylede kalacak. Üzerine 1000 film gelsede bu böyle. Tartışmaya açık bile değil yani o derece. Aynı şekilde Batman = Christian Bale. Michael Keaton da 2. olabilir Batman için
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2022 21:11
Bir karakteri değerlendirmek için kitabı gerek yoktur verdiği duygu ve karizmatik olması yeterlidir. bunların ikisi Bale de fazlasıyla var. Witcher da kitaplarda farklıdır fakat oyunlarındaki daha fazla sevilir ve saygı görür. Kitap senin kafanda canlandırman için iyidir ama görsellik başka birboyut
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2022 12:29
Christian Bale'in korkunç bir Batman olması dışında bir problem yok söylediklerinizde. Bale harika bir oyuncudur, filmler de on numara filmlerdir, ama filmlerdeki Batman'in Batman ile uzaktan yakından bir alakası yoktur, az biraz okursanız bunu siz de görebilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2022 22:21
Tobey'i verin bize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Andrew Garfield yeni Spider-Man filmlerine sıcak bakıyor
İlginizi Çekebilir