Angelina bir yana yaşasın yeni Lara!

Murat Halilbeyoğlu 8.04.2013 - 10:15
Yeni çıkacak filmde Lara Croft kim olmalı?
Geçtiğimiz hafta sizlere anketimizde hem oyun hem de sinema dünyasını ilgilendiren bir soru sormuştuk. Crystal Dynamics'in yeni oyunu Tomb Raider neredeyse yeni baştan yaratıldı. Oyundaki Lara bile eski karkater farklı bir fiziğe ve kimliğe büründü. Öte yandan oyunun bir de filmi yapılacağı söylentileri üzerine yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı: "Yeni Lara Croft'u kim canlandıracak?"

Uzun zamandır Angelina Jolie ile özdeşleşmiş olan bu asi karakter için farklı bir isim düşünüldüğü söyleniyor. Jolie'nin de az da olsa oynama ihtimali olmasına rağmen yeni seçenekler oldukça fazla. Herkesten önce oyunda Lara'yı seslendiren Camilla Luddington akıllara gelen ilk isim, onun yanında oyun daha çıkmadan oyunla ismi duyulan Olivia Wilde da seçenekler arasında. Bunun yanında bizler de sizler için internetten bulduğumuz ve aklımıza gelen bir kaç isim daha sıraladık. Bakın sonuçlar nasıl çıktı.

Angelina bir yana yaşasın yeni Lara!
Ankete baktığımızda son zamanların ünlü ismi seksi bayan Megan Fox'un birinci sırada yer aldığını görüyoruz. Üstelik de oldukça büyük bir fark ile. Fox oyların %39'unu alarak rahat bir liderlik elde etmiş. İkinci sırayı ise iki  güzide bayan paylaşıyor. %14'lük oy oranı ile benim de kişisel tercihim olan Olivia Wilde ve Jennifer Lawrence Fox'un ardından geliyorlar. Onlardan sadece %1 oyluk fark ile bir başka kışkırtıcı bayan Mila Kulis %13 ile üçüncü sırada bulunuyor. Keira Knightley %5 ile dördüncü sırada yer alırken oyundaki Lara'yı seslendiren  Camilla Luddington ile Gemma Arterton %4 ile beşinci sıranın ikilisi.

Anlaşılan Transformers filmleri ile gönüllerimizde taht kuran Megan Fox için gözler onu yeni Lara karakteri ile arıyor.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 12:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angelina bir yana yaşasın yeni Lara!
İlginizi Çekebilir