Angry Birds: Star Wars için ilk fikirler (MK Anket)

Murat Halilbeyoğlu 15.10.2012 - 15:04
Bu evren bu kuşlara kim ihtiyaç duyar?
Rovio'nun meşhur oyunu Angry Birds'in yeni versiyonu Star Wars geçtiğimiz hafta yüzünü göstermeye başladı. Kuşların Skywalker ve dostlarını, domuzların ise Darth Vader ve İmparatorluğu temsil ettiği bu yeni oyunu bizler de sizlere sorduk.

Bir hafta boyunca bu yeni oyun hakkında fikirlerinizi istedik ve sizler de görüşünüzü bizlerle paylaştınız. İşte geçen haftaki anket sonuçlarımız.

Angry Birds: Star Wars için ilk fikirler (MK Anket)
Yukarıdaki resme baktığımızda verdiğimiz altı seçenekten çok seçilenin %24 ile  "Bence Star Wars için gereksiz bir olay" başlığı olmuş. Belli ki Star Wars hayranları bu evrenin içine Jar Jar Bings'ten sonra bir de kızgın kuşların girmesine hiç olumlu bakmıyor. Ardından gelen seçenek ise %20 ile "Casual oyunlar benim harcım değil" seçeneği. Bu da bize MK Okuru'nun büyük bir bölümünün Angry Birds tarzındaki oyunlara fazla ilgi göstermediğini veya en azından onlarla çok oyalanmadığını anlatıyor.

Üçüncü sırada ise %19 ile "Hiçbir fikrim yok" seçeneği mevcut ki bunun ne olduğunu açıklamaya da gerek yok sanırız. Olumsuzların yanında olumlu fikirler de dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor. Kısacası Angry Birds: Star Wars okurlarımızın pek çoğundan tepki toplarken geri kalanın fazla umrunda değil gibi.

Sıra geldi yeni anketimize.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 13:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angry Birds: Star Wars için ilk fikirler (MK Anket)
İlginizi Çekebilir