Angry Birds, Star Wars'ın suyunu çıkardı

Hakan Bozdemir 7.11.2012 - 14:12
Kızgın kuşlar her yerde
Angry Birds: Star Wars sürekli olarak yayımladığı videolar ve görseller ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bugün aldığımız yeni bilgi de bunun kanıtı. Angry Birds: Star Wars gelecek hafta piyasaya sürülecek ve oyuncular bu deneyimi tadacaklar. Aşağıdaki video da Angry Birds: Star Wars'ın yeni özelliklerini görebiliyoruz. Star Wars'ta bulunan karakterlerin yetenekleri oyuna aktarılışı çok iyi olmuş ve her yaştan oyuncuyu eğlendirecektir.

 
Angry Birds: Star Wars, 8 Kasım'da iOS, Android, Windows Phone, Kindle Fire, Mac, PC ve Windows 8'e çıkacak. Diğer oyunlardaki gibi Rovio'nun bu oyununun da PS3 ve Xbox 360'a gelmeyeceği düşünülüyor.

Bu yeni yayımlanan videonun ardından başka bir bilgi daha aldık. Rovio, masaüstü oyunların en iyileri arasında yer alan Jenga ile birlikte Angry Birds: Star Wars'ın masaüstü oyununu geliştiriyor. Aşağıda yer alan görselde bu oyunun nasıl olacağı hakkında biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Kızgın kuşları kullanarak, Death Star'ı yok etmeye çalışacağız. Ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor.

Angry Birds, Star Wars'ın suyunu çıkardı
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angry Birds, Star Wars'ın suyunu çıkardı
İlginizi Çekebilir