1/2

Anime & Manga #39 Kaichou wa Maid-sama!

Ceyda Doğan 30.10.2013 - 15:46
Bir öğrenci konseyi başkanının, hizmetçiliğe geçişi
Romantizm, pek çok anime severin biraz daha geri planda bıraktığı bir konu. İşin içerisinde biraz romantizm, çok komedi olunca, izlenebilirlik oranı bir hayli artıyor. İtiraf etmek gerek, kimi zaman kan ve büyüden daha fazlasını görmek istediğimiz zamanlar olur. Sürekli aksiyon, sürekli macera bir yerden sonra sıkabiliyor. Bazı çıtır çerezlik animeler olur ya hani, işte Kaichou wa Maid-sama tam da bu tarz bir anime.

Anime & Manga #39 Kaichou wa Maid-sama!
2005 - 2013 yılları arasında mangası yayımlanan Kaichou wa Maid-sama, 2010 yılında 26 bölümden oluşan bir anime serisi olarak görüldü. Hiro Fujiwara tarafından yazılan anime ve mangamız, okul düzenine karşı çıkan ve sert eğitimiyle öğrenci konseyi başkanı seçilen Misaki Ayuzawa'nın hikayesini bizlere sunuyor.

Misaki, eski erkek lisesi olan Seiga lisesinde eğitimine devam etmektedir. Birkaç yıl öncesine kadar karma bir lise haline gelen okul, erkeklerin çoğunlukta olmasından dolayı kimi zaman kız öğrencilerin zor zamanlar yaşamasına neden olmaktadır. Erkek düşmanı ve sert bir karaktere sahip olan Misaki Ayuzawa, göründüğünden daha farklı bir kızdır. Ailesinin maddi durumunun kötü olmasından kaynaklı, okuldan sonra bir kafede çalışmaktadır. Okuldaki sert ve erkek düşmanı şöhretini gizlemek için türlü türlü planlar yapmaktadır ancak gelin görün ki hiçbir şey planladığı gibi gitmez. Üstelik Misaki Ayuzawa, çalıştığı kafenin kuralları gereği hizmetçi kıyafeti giymek zorundadır. Okulun diğer popüler öğrencilerinden biri olan Takumi Usui, Ayuzawa'yı kafede çalışırken görmüştür ve ikili arasındaki komedi dolu ilginç bir hikaye başlar.

Anime & Manga #39 Kaichou wa Maid-sama!