1/2

Anime & Manga #49 Wolf Children

Ceyda Doğan 15.01.2014 - 16:26
Bu kurt adamlar, sizin bildiklerinizden farklı
Anime dünyasının en ilginç hikayelerinden birine hazırlanın; Wolf Children. Wolf Children, bizlere 19 yaşındaki genç bir kız olan Hana'nın hikayesini sunuyor. Onun hikayesi daha önceki hiçbir kızınkine benzemiyor çünkü onun geleceği bir kurt adamla birleşiyor.

Wolf Children, adından da anlaşılacağı üzere kurt adamlar üzerine odaklanmış bir anime ancak işin içerisinde ne şiddet var, ne de kan. Özünde romantizm ve dramaya bağlı bir anime ve bizleri fantastik bir yaşamın penceresinden, hayatı izlemeye davet ediyor.

Anime & Manga #49 Wolf Children
Wolf Children'nın güzeli Hana, kendisiyle aynı sınıfta olan gizemli bir öğrenciye aşık olur. Bir süre sonra ikili sevgili olurlar ancak Hana, sevdiği erkeğin bambaşka bir erkek olduğunu öğrenir; o bir kurt adamdır. Bu sır, sevdiği adama olan aşkını hiçbir şekilde azaltmaz. Birlikte oldukça mutlu olan çift, bir süre sonra aşklarını Ame ve Yuki adında yarı insan yarı kurt, biri kız diğeri erkek iki bebekle sürdürürler. Çiftin hayatları artık bambaşka bir boyut kazanmıştır ancak Hana'nın sevdiği erkek bir kazada hayatını kaybeder. Acısını kalbine gömen genç anne, çocuklarını şehir hayatı içerisinde büyütemeyeceğini anlar ve doğduğu kente dönmeye karar verir.

Anime & Manga #49 Wolf Children
Wolf Children; 2013 Japon Akamedi ödülleri "Yılın Animasyonu", 2012 Mainichi Film Ödülleri "En İyi Animasyon Filmi" ve 2013 Tokyo Uluslararası Animasyon Fuarı'nda "En iyi Animasyon" ödüdüne layık görülmüştür.