Anime'den uyarlanan Bleach filminden yeni fragman geldi

Furkan Güler 20.04.2018 - 13:25
Filmde bol bol aksiyonlu sahne göreceğiz.

İlk olarak manga daha sonrasında anime serisi sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Bleach, geçtiğimiz yıllarda hikayesini sona erdirmişti. Yayınlandığı dönem boyunca hayranlarını devamlı heyecanlandıran serinin Japon yapımı live - action filminden ise yeni fragman geldi. Fragmana baktığımızda Bleach'in ikonik canavarlarının aynı şekilde filmde de kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca oyunculukların da pek sırıtmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bleach filminden yeni fragman geldi

Daha öncesinde Dragon Ball için film çeken başka bir yönetmen, filmi çektiği için özür dilemişti. Sonrasında ise Netflix'in, Death Note'a el atması, anime hayranlarını iyice filmlerden soğutmuştu. Bu yüzden Bleach'in neye benzeyeceği oldukça merak ediliyor.

Merak edenler için Bleach'in özet hikayesi şu şekilde

Ichigo Kurosaki, ruhları görmek gibi özel bir yeteneği olan, asi bir gençtir. Hikaye, tuhaf giyinmiş bi yabancı birdenbire Ichigo’nun yatak odasında görünüvermesiyle başlar. Bu yabancı onun kendisini görmesine şaşıran Shinigami Rukia Kuchiki’dir.

Tartışmaları bir hollow (şeytani ruh)’un ortaya çıkmasıyla kesilir. Rukia, Ichigo’yu korumaya çalışırken dövüş esnasında ciddi bir şekilde yaralanınca güçlerinin yarısını onun hollowla karşılaşabilecek seviyeye gelmesini umarak- Ichigo’ya vermeye karar verir. Ichigo istemsizce Rukia’nın güçlerinin hepsini alır ve hollowu kolayca yener.

Sonraki gün Rukia transfer öğrenci olarak Ichigo’nun sınıfına gelir. Şaşırdığı üzere Rukia normal bir insan gibi görünmektedir. Rukia, kendini, insan dünyasında kalmak zorunda bırakan şeyin Ichigo’nun normal olmayan gücü yüzünden kendi gücünün hepsini emmesi olduğunu düşünmektedir. Bu yüzden yeteneklerinin iyileşmesini beklerken gigai (yapay insan vücudu) kullanır. Bu sırada Ichigo da Rukia’nın Shinigamilik hollowları yok etme ve ruhları öteki dünyaya yollama görevini üstlenmek zorunda kalır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2018 11:16
güzeldi animesi ya off diom :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 16:46
anime karakterini filme aktarmak çok zor. fma nın filmini yarıda bıraktım izlemedim en son.
Kalan Karakter: 300 Gönder
mezzin31
mezzin31 20.04.2018 15:31
Animesi devam etmeli kesinikle.Bu anime cok farkli ya cok guzel bir konusu var bence ve baglaniyosun bakinca :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 14:40
ichigo olmamış. olmamış abi bakmayın öyle olmamış işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 14:35
Animesi devam etseydi keşke. Filmi güzel bir şeydir umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anime'den uyarlanan Bleach filminden yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir