Ankh 2 duyuruldu

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Ankh 2 duyuruldu

Ankh 2 duyuruldu

Xider dün karikatür macera Ankh’ın ismi "Kampf der Götter" (Tanrıların Savaşı) olan üçüncü oyununu duyurdu. Oyun basın bildirisine göre öncekilerin başarısına istinat ediliyor.

Genç Mısırlı Assil’in yepyeni macerasında her şey tanrıların yarışı etrafında dönüyor: kim Nil’in kıyısındaki ülkede mutlak hükümdarlık sahibi olacak... Favori olan Seth başardığı takdirde insanların üzerine korku ve felaket getirecektir. Böylece Assil bir kez daha farklı ilahlarla boy ölçüşmek ve büyük bir musibeti engellemek zorunda kalacaktır, neticede o, Ankh’ın taşıyıcısıdır.

“Tanrıların Savaşı” yeni mekanlar içeriyor ( eski Mısır’ın oyun şehri Luxor ve Assil’in sakinlerinin alışılmamış davranışlarıyla yüzleşmesi gerektiği Mısır’dan çok uzakta bulunan bir yer.) Ayrıca karakter modelleri daha ayrıntılı tasvir edilecek. Oyunun karakterleri arasında eski tanıdıklardan Thara ve Osiris’in yanısıra şimdiye kadar hiç sahneye çıkmamış Ra, Isis ve “oldukça cazibeli bir rakkase” de bulunacak. Bundan başka Assil, kendisini devamlı zor durumlara sokan bir de refakatçiye kavuşacak.

Zorluk derecesi şimdiye kadarki oyunların seviyesinde ve oyun süresi de takribi 10 saat olacak. Oyun, 2007 güzünde piyasaya çıkacak.

KAYNAK
Ankh 2 duyuruldu
adventure-treff.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ankh 2 duyuruldu
İlginizi Çekebilir