Annapurna etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Eren Eroğlu 30.07.2021 - 22:18
Bir bağımsız oyun şöleni yaşanan dün akşamki Annapurna Interactive etkinliğinde yeni gelişmelere ve duyurulara imza atıldı.

Son zamanlarda firmaların E3'e katılmayıp kendi etkinliklerini düzenlediklerini sık sık görmeye başladık. Bir video oyun dağıtımcısı olan Annapurna Interactive'de bu firmaların arasına katılan bir diğer isim. Dün akşam saatlerinde Annapurna Interactive tarafından yapılan E3 tarzında sunumda sekiz farklı oyuna yer verilirken, yeni oyun duyuruları ile de karşılaştık. Eğer bağımsız yapımları severek oynuyorsanız, burada gösterilen oyunlar oldukça ilginizi çekebilir.

Annapurna Interactive etkinliğinde yapılan tüm duyurular

The Artful Escape

Sahne kimliğini bulabilmek ve ölü bir halk efsanesinin gölgesi ile yüzleşmek için aksiyonlu bir maceraya atılan bir genç gitar dehası olarak oynadığımız oyun, oldukça tuhaf ve ilgi çekici duruyor. Bizlere müziklerle dolu bir aksiyon-macera sunacak olan The Artful Escape, 9 Eylül'de Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam için çıkacak. Ayrıca oyun Türkçe dil desteğine de sahip.

Neon White

Tamamen Cennetteki iblisleri yok etmek üzerine kurulu ve yüksek tempolu bir birinci şahıs aksiyon oyuna olan Neon White, kendi içerisinde bir kart sistemine de sahip. Düşmanlarınız üzerinde özel yetenekler kullanmak için topladığınız bu ''Ruh Kartları'' oyun içerisinde taktiksel bir işlev sağlayacak. Neon White, Türkçe dil desteği ile 2021'de Nintendo Switch ve Steam için çıkacak. Yayımlanan oynanış videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

A Memoir Blue

Cloisters Interactive tarafından geliştirilen A Memoir Blue, el çizimi ve 3D grafikleri bir araya getirirken, Miriam'ın büyülü ve gerçekçi yolculuğunu bizlere yaşatıyor. Oldukça hoş grafikleri ile bir macera sunacak olan bu yapım bir interaktif kurgu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Miriam'ın içindeki çocuğa yeniden kavuşmasını ve annesine olan sevgisinin derinleşmesine şahit olacağız. Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Steam, Nintendo Switch ve App Store için çıkacak olan oyunun fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Storyteller

Oldukça ilgi çekici bir yapım olan Storyteller, oyunun yazarının oyuncu olmasını sağlıyor. Kendi hikayelerimizi yaratacağımız bir yapım. İçerisinde; kahramanlar, kötü adamlar, ejderhalar, vampirler, sadakatsizlik, pişmanlık, aşk, yalanlar, delilik ve daha fazlasını barındıran oyun, oldukça hoş gözüken bir yapım. Storyteller, Türkçe dil desteği ile Nintendo Switch ve Steam'e çıkacak. Oyunun oldukça ilgi çekici fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Solar Ash

Hyper Light Drifter'ın yaratıcılarının ikinci oyunu olan Solar Ash, hızlı temposu ile dikkat çeken bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Heat Machine tarafından geliştirilen oyun 26 Ekim'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store için çıkacak.

Skin Deep

Birinci şahıs bir sürükleyici simülasyon oyunu olan Skin Deep, bilim-kurgu bir evrende geçerken içerisinde gizlilik ögeleri de barındırıyor. Bizlere taktiksel bir oynanış sunmayı hedefleyen oyun, sadece Steam'e çıkacak.

Stray

Listemizin en ilgi çekici yapımlarından olan ve bir sokak kedisini kontrol ettiğimiz bu yapım, cyberpunk bir evrende geçiyor. Dünyayı bir sokak kedisinin gözünden görmemizi sağlayacak olan Stray bizlere eşsiz bir macera sunarken oldukça hoş grafikleri ve atmosferi ile öne çıkıyor. 2022'nin ilk aylarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam için çıkacak olan yapım, Türkçe dil desteğine de sahip.

Outer Wilds - Echoes of the Eye

Annapurna Interactive sunumunda yapılan son duyuru ise Outer Wilds'e gelecek olan bir ek paketin ta kendisi. Geçtiğimiz aylarda oyunun, resmi Türkçe dil desteğine kavuşacağını açıklayan Mobius Digital, dün ise Outer Worlds için yeni bir DLC duyurdu. Bizlere uzayda geçen gizemli dünyası ile oldukça güzel bir macera sunan yapım, alacağı ek paket ile son bir macera daha sunmayı hedefliyor.

Toplamda 35 dakika civarı süren Annapurna Interactive etkinliğinde Stray gibi oldukça ilgi çekici yapımlar ile karşılaştık. Daha önceden tanıtılmış olan Stray, Annapurna Interactive etkinliğinde ise bir oynanış videosuna kavuştu. Bir dakikalık Outer Wilds - Echoes of the Eye duyurusu Annapurna Interactive etkinliğinin sonuna saklanırken, ilgi çekici bir diğer yapım olan The Artful Escape ise etkinliğin başında gösterildi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 2.08.2021 08:04
Strayin Türkçe gelmesine şaşırdım. Çıkınca almak farz oldu desene.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2021 13:26
bunlar apple arcade oyunları mı?...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Annapurna etkinliğinde yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir