Anne ve babalar çocukları için Fortnite koçu tutuyorlar

Furkan Güler 2.08.2018 - 11:36
Bir oyun daha ne kadar büyüyebilir?

Dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunu olan Fortnite çılgınlığı günden güne büyümeye devam ediyor. Popüler kültürün en ünlü öğelerinden biri haline gelen Fortnite, bu kez ebeveynler arasında da ünlü olmaya başladı. Belirtilenlere göre Gamer Sensei ve Bidvine gibi sitelerden ebeveynler, çocukları için saati 15 ile 20 dolar arasında değişen Fortnite koçları tutuyorlar.

Fortnite çılgınlığı bu sefer anne ve babalara sıçradı

Çocuklarını hobileri doğrultusunda büyük turnuvalara hazırlayan ebeveynler, çocuklarının hem eğlenirken hem de para kazanmasını istiyor. Koç kiralama siteleri ise geride bıraktığımız ay 1.400 adet kişinin ebeveynler tarafından kiralandığını açıkladı.

Hatta bazı anne ve babalar, çocuklarıyla vakit geçirebilmek için kendilerine koç bile tutuyorlar. Daha öncesinde herhangi bir rekabetçi oyunun bu kadar başarılı olamaması, Fortnite'ı daha da ünlü yapıyor. Hızlı basamaklarla video oyun dünyasının en tepesine çıkan Fortnite, bakalım daha ne kadar süre kitleleri etkisi altında bırakacak? Özellikle Twitch üzerinden ünlü olan başarılı oyunun ardından PUBG geliyor. Ancak PUBG maalesef Fortnite kadar başarılı olamadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anne ve babalar çocukları için Fortnite koçu tutmaya başladı
İlginizi Çekebilir