Ant-Man and the Wasp çekimleri bitti

Ersin Kılıç 21.11.2017 - 11:15
Filmin düzenleme aşamasına geçildi

Ant-Man and the Wasp filmi için beklenen haber geldi. Solo filmi dışında Captain America: Civil War filminde de gördüğümüz ve Marvel sinematik evrenin en eğlenceli karakterlerinden biri haline gelen Ant-Man karakterinin devam hikayesi için son viraja girildi. Çünkü hem oyuncular hem de yapım ekibinden filmin çekimlerinin tamamlandığına dair açıklamalar geldi.

Ant-Man and the Wasp filmi için geri sayım başladı

Filmde Wasp karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Evangeline Lily, kendi Instagram hesabından paylaştığı bir görsel ile herkese teşekkür etti ve filmin çekimlerinin tamamlandığını doğruladı. Bu açıklama dışında Michael Dougles ve ilk filmde de bol bol adını duyduğumuz Janet van Dyne'ı canlandıracak olan Michelle Pfieffer ikilisinin kumsalda yapılan son çekimlerine dair bir görsel de ortaya çıktı. Yani çekimleri tamamlanan filmin düzenleme ve görsel efekt aşamasına geçildi diyebiliriz.

Paul Rudd'un bir kez daha Ant-Man rolü ile karşımıza çıkacağı filmde Evangeline Lily'i Hope Pym (Wasp), Michael Dougles'ı Dr.Hank Pym ve Michael Pena'yı ise Luis rolü ile göreceğiz. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Peyton Reed bulunuyor. Ant-Man and the Wasp filminin 6 Temmuz 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Ant-Man and the Wasp filminin çekimleri tamamlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man and the Wasp filminin çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir