Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 25.10.2022 - 10:20
Şu sıralar Marvel'ın en çok beklenen yapımlarından biri olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı nihayet yayınlandı.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı nihayet yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nde özellikle son yapımlarından ardından en çok beklenen filmin yeni Ant-Man filmi olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar daha önce farklı varyantını görmüş olsak da Kang the Conquerer'ı bu filmde görecek olmamız doğal olarak hikayeyi de çok önemli bir yere konumlandırıyor.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı sonunda geldi

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı

Filmin fragmanı Ant-Man'in mevcut durumu esprili bir şekilde özetlemesi ile başlıyor. Tabi sonrasında yine bir nevi hata sonucu karakterlerin Quantum Evreni'ne sürüklenmesini görüyoruz. Açıkçası son dönemde Marvel filmlerinde yaşanan olayları hep kahramanların tetiklemesi formülünün bu filmde de kullanıldığını görüyoruz.

Yeni karakterleri ve yepyeni bir evreni gördüğümüz fragmanın son anlarında ise tabi ki Kang the Conquerer'ı görüyoruz. Daha önce sızdırılan Comic Con videosunda Scott'a "Seni daha önce öldürmüş müydüm?" diye soran Kang burada da o donuk görüntüsü  ile gerginlik yaratacak bir karakter olacağını dikkat çekiyor.

İlk iki Ant-Man filmi dışında Bay Evet ve The Mandalorian dizisinde de yönetmenlik yapan Peyton Reed imzasını taşıyan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 2023 yılında vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man) dışında Evangeline Lilly (Hope van Dyne / Wasp), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Wasp), Kathryn Newton (Cassie Lang), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Jonathan Majors (Kang The Conqueror) gibi ünlü isimler yer alıyor. Jack Kirby ve Jeff Loveness tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios ve Walt Disney Pictures üstleniyor.

2015 yılında vizyona giren ilk Ant-Man filmi, dünya çapında 500 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştı. Ardından 2018'den sinemaseverler ile buluşan devam filmi Ant-Man and the Wasp, selefini geçerek 622 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2022 23:34
Sanki Star Wars evreninde gibi hissettim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 01:04
Bu filmde değil ama antwoman neyse işte o kadın hobbit'de çok şahaneydi. Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Nicole Kidman'dan sonra
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir