Ant-Man and the Wasp'ın beklenen yeni fragmanı paylaşıldı

Nagihan Selin İnce 1.05.2018 - 19:41
Ant-Man nerede, ne yapıyordu?

Marvel, Ant-Man and The Wasp için yepyeni bir fragman yayınladı. Sinema salonları Avengers: Infinity War için dolup taşarken Marvel da diğer filmleri için hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. İlk filmde kahramanımızın nasıl bu forma dönüşebildiğini ve atıldığı ilk macerasını izlemiştik şimdi ise Ant-Man'in bir ekip ile birlikte sahada çalışmasına tanıklık edeceğiz.

Ant-Man and the Wasp'dan aksiyon dolu bir fragman yayınlandı

2018 yılında vizyona girecek olması Ant-Man and the Wasp konusunda kafaları biraz karıştırıyor, Avengers: Infinity War'dan önce de yayınlanabilecek durumda olduğunu düşünen hayranlar ağırlıkta. Film, muhtemelen Ant-Man ve the Wasp'ın Infinity War yaşanırken nerede olduklarını ve ne yaptıklarını göstererek başlayacak ve bitişini Marvel'ın en önemli Avengers filmi olan henüz adının açıklanmadığı Avengers 4'e bağlayacak. 

Fragman, Avengers: Civil War'dan sonra kahramanların hayatlarının ne şekilde ilerlediğine de değiniyor.  Paul Rudd ve  Evangeline Lilly'i başrollerde Ant-Man ve de the Wasp olarak izleyeceğimiz film bu yaz, 6 Temmuz 2018'de sinema salonlarında seyirci ile buluşacak. Yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 14:50
Şu marvel filmleri artık o kadar çocukça geliyor ki yaş ilerleyince anlıyor insan. Kötü adamların çok kolay yenilmesi,iyilerin her zaman kazanması. Adamın üzerine bina bile düşse bir çizik ile ordan ayrılması inanılmaz rahatsız edici.
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Ant-Man and the Wasp'dan beklenen yeni fragman yayınlandı!
İlginizi Çekebilir