Antalya'da Jaws Göründü

Merlinin Kazanı 14.08.2012 - 11:39
gnçtrkcll'den Türkiye'de bir ilk: Denizde gece matinesi
gnçtrkcll, yazın en ilginç etkinliklerinden birine imza attı. Antalya’nın Konyaaltı Plajı’nda 150’ye yakın gnçtrkcll’li gece saatlerinde, denizin üzerinde film izledi. Karaya kurulan sinema perdesinin karşısında, denizin içinde bir alan oluşturuldu ve gnçtrkcll’liler, sürpriz filmi denizdeki şambrellere yerleşerek izledi. Gösterimi yapılan film ise konsepte uygun olarak seçilmişti: Jaws!

Antalya'da Jaws Göründü
Can yeleği giyme zorunluluğu bulunan ve 50 kişilik bir ekibin koordine ettiği etkinlikte, izleyicilerin güvenliği de Sahil Güvenlik ekipleri ve balıkadamlar tarafından sağlandı.  
 
Jaws Fest ile aynı tarihte…

Denizde gece matinesi etkinliğinin, Jaws Fest ile aynı tarihte yapılması dikkat çekti. Steven Spielberg’in ünlü filmi Jaws anısına, bu yıl 9-12 Ağustos tarihleri arasında filmin çekim yeri olan Martha’s Vineyard’da (Atlantik Okyanusu’nda bulunan, ABD’nin Massachusetts eyaletine bağlı ada) Jaws Festivali (Jaws Fest) gerçekleştiriliyor.

Antalya'da Jaws Göründü
 
Jaws Fest, ilk olarak 2005 yılında, filmin 30. yılına denk gelen 3 Haziran hafta sonunda gerçekleştirilmişti ve bu yıl ikinci kez düzenleniyor. gnçtrkcll tarafından düzenlenen Jaws gösterimi, Jaws Fest’i aynı tarihlerde Antalya’ya taşımış oldu.

Etkinlikten görüntülerin bulunduğu videomuz sizlerle.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Antalya'da Jaws Göründü
İlginizi Çekebilir