Anthem oyuncularını üzecek yeni bir haber daha paylaşıldı

Furkan Güler 11.02.2019 - 10:42
Oyunun kişiselleştirme sistemi beklentilerinizi karşılayamayabilir.

EA Games ve BioWare ortaklığıyla piyasaya çıkacak olan Anthem, büyük bir kesim oyuncu tarafından heyecanla bekleniyor. VIP demosuyla oyunculara kendini gösteren Anthem, sahip olduğu mekanikleri oyunculara birinci elden göstermişti. Yine de demoda gözükmeyen ve tam sürüme saklanılan içeriklerin ne olduğu merak ediliyor. Şimdi ise oyun hakkında ortaya yeni bir gerçek daha çıktı. Açıklanan bilgilere göre Anthem'da pilotumuzu kişiselleştirmek mümkün olmayacak. Oyunun yapımcılarından olan Mark Darrah'ın belirttiğine göre oyuncular, geliştiricilerin daha öncesinde hazırladığı pilotlardan bir tanesini seçecek.

Anthem'da pilotu geliştirmek mümkün olmayacak

Javelin zırhları üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Darrah'ın bu söyleminin aksine geliştirici ekip, Javelin zırhlarının daha öncesinde pek fazla kişiselleştirmeye açık olmayacağının altını çizmişti. Bakalım Anthem, çıktığı vakit oyuncuları memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

PC platformunda vuruş hissiyatı konusunda sıkıntıları bulunan oyun, konsol platformunda daha iyi bir deneyim yaşatabiliyor. 22 Şubat 2019 tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformunda çıkacak olan yapım, Nintendo Switch'i es geçecek. Oyunun Xbox One ve PC platformunda 4K oynanabildiğini belirtelim.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 11.02.2019 23:14
Habere bakmak işte videolu reklam,siteye girmek iste aynı reklam,giriş yap yine aynı reklam.
Bokunu çıkardınız iyice MK
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2019 23:09
Konu dışı ancak site reklamlar ile doldu taştı eskiden böyle değildi, gündelik siteyi ziyaret ederim ancak bu kadar fazla reklamlar can sıkıcı oluyor görüşleri dikkate alırsanız seviniriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
BaRRaCuDaR27
BaRRaCuDaR27 11.02.2019 21:36
Herkes demis cok reklam var az bir bekleyin be,bu adamlar nasil para kazanacak,herkes birbirinden etkileniyor,bu ne reklam su oldu bu oldu,s....git cik uyelikten..iyi be hem bedava herseyden haberin olsun hem de yok neden reklam cikiyor,merlin premium reklamsiz ciksa 20tl olsa kimse almaz ama az insaf bu adamlarin da cani var sinir etmeyin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
mezzin31
mezzin31 11.02.2019 18:40
Karakteri cok fazla gelistirmesek de olur zaten cok fazla zaman harcaniyor gelistirmek icin bu da bazen sikici olabiliyor ayrica bu reklam olayi ile sitenin bok.nu cikardiniz yeter artik butun arkadaslarim siteden uyelikten cikicaz
bu reklamlar yuzunden biktik artik ve gormek istemiyoruz cok abarttiniz saygilar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Denito
Denito 11.02.2019 11:38
İyice Magazin Haber başlıklarına bağladınız artık. Kalitenizi sorgulamaya başladım. Evet oyunu ön sipariş ile aldım demo da denedim çok süper yılın oyunu geliyor demiyorum arkadaşlarım ile uçup kaçıp görev yapacağız eğleneceğiz. oyunu neredeyse tamamı zırh içine geçecek zaten karakteri geliştirmezsek de olur. Bu mu oyuncuları üzen detay....
Ayrıca bu reklam olayını hiç olmamış. tamam siteye girince çıksın ama sitede her habere girerken çıkması sinir bozucu oluyor.
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2019 12:25
bütün kalbimle sana katılıyorum kardeşim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem oyuncularını üzecek yeni bir haber daha paylaşıldı
İlginizi Çekebilir