Bioware'in yeni oyunu Anthem, Playstore'da ön siparişe açıldı

Ersin Kılıç 5.07.2018 - 11:50
Üstelik ön siparişe %10 indirim var!

Dijital oyun satışı anlamında ülkemizin en önemli satış organlarından biri olan Playstore'un oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre oyuncuların büyük bir merakla beklediği Bioware imzalı Anthem, ön sipariş ile birlikte satışa başlamış durumda. Tabi Anthem dışında farklı oyun ve kampanyalara da yer verilmiş.

Merakla beklenen Anthem, Playstore'a ön siparişe açıldı

E3 2018 fuarının en iyi PC oyunu da seçilen Anthem'ın ön sipariş sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun açıklamasında ise şu kelimelere yer verilmiş; "Tanrıların bitirmeyip yarım bıraktığı bir gezegende, karanlık bir örgüt bütün insanlığı tehdit etmekte. Bu caniler ile gözlerini koydukları kadim teknoloji arasında tek bir şey duruyor, o da Freelancers."

Anthem dışında çıkış tarihi kesinleşen Shenmue I & II paketi de ön siparişe açılmış durumda. Üstelik efsane serinin bu özel sürümü ön siparişe özel olarak %10 indirimli satılıyor. "Shenmue, bugün hala eşi benzeri görülmemiş, derinlikte ve detayda rakipsiz bir dünyada geçen epik bir intikam hikayesi sunuyor" sözleri ile anlatılan Shenmue I & II ön sipariş sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Ön siparişe çıkan bu oyunların yanı sıra 1C Company oyunlarında da özel bir kampanya bulunuyor. Borderzone, Fall of Light, Elven Legacy, Blackhole, In Fear I Trust gibi oyunlarında %80’e varan indirim yapılmış. 1C Company indirim sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem ve Shenmue I & II paketi Playstore'da ön siparişe açıldı
İlginizi Çekebilir