Anthem'da giyilen Javelin zırhlarını ne şekilde giyebileceğiz?

Furkan Güler 27.06.2018 - 17:51
Oyunu merak eden oyuncuları buraya alalım.

Geçtiğimiz dönemlerde duyurulan Anthem, Destiny serisine benzemesi ve oynanış anlamında oyuncuya özgürlükler sunması nedeniyle video oyun dünyasının ilgisini çekmişti. Son olarak E3 2018 fuarında gösterilen Anthem hakkında yeni bilgiler geldi. Belirtilen yeni bilgilere göre oyunda giyebildiğimiz Javelin zırhlarında herhangi bir cinsiyet kısıtlaması olmayacak. Yani ana karakterimizin karakterin kadın veya erkek olması oynanışa etki etmeyecek. Ayrıca oyunda birden fazla karakter de açabileceğiz. Aynı MMORYO'larda olduğu gibi karakter açılacağını söyleyen oyunun tepe geliştiricilerinden Mark Darrah, açılabilecek karakterlerin bir sınırı olduğunu söyledi.

Anthem'da kullanılabilir olan Javelin zırhları hakkında yeni ve ilgi çekici bilgiler paylaşıldı

Diğer bir yandan oyuna bulunan tüm Javelin zırhlarının da giyilebileceğini belirtelim. Temelde co - op bir oynanış sunan Anthem'ın çıktığı zaman oyunda dört adet Javelin zırhı bulunacak. Her bir zırhın ise farklı farklı özellikleri kontrolümüze vereceği söyleniyor. Böylelikle kendi oynayış tarzımıza göre zırhı seçmek zorundayız. 22 Şubat 2019 tarihinde çıkacağı belirtilen Anthem sadece PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 05:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 28.06.2018 17:21
Tam single player lık bir oyun :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 10:03
fos çıkacak gibi. Canım mass effect i mahvettiler. İçimde kaldı valla. Hala anlayamadılar, konu, hikaye, sinematikler, müzikler, karakterlerin derinliğidir oyunu yücelten. İşin sadece kabuğuna odaklanıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2018 18:48
hatayı burda yapıyorlar MMORPG gibi oyun yapmaya çalışıyorlar ama çıkardıkları içerik çok kısıtlı,daha sonradan ekleyeceğiz diyorlar,tabi o zamanda oyunun modası geçiyor kimsenin umrunda olmuyor,4 değilde ilk etapta 10 zırh olsa ve millet onun tadını alamadan upgrade gelse,işte o zaman tutar tarif..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem'da giyilen Javelin zırhları hakkında yeni bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir